BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisHalk Bankası’nda iki yeni atama----

Halk Bankası’nda iki yeni atama

Halk Bankası’nda iki yeni atama
07 Eylül 2011 - 09:12 www.finansgundem.com

Genel Müdür değişikliğinden sonra başlayan Halk Bankası’ndaki yeniden yapılanma süreci devam ediyor.

Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nda genel müdür değişikliklerinden sonra üst yönetim düzeyinde başlayan değişim süreci devam ediyor. Hatırlanacağı gibi Temmuz ayında Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, BDDK Kurul üyeliğine atanmış, ondan boşalan yere ise Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın getirilmişti. Aydın’dan boşalan Halk Bankası genel müdürlüğüne ise bankanın Hazine ve Uluslar arası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür yardımcısı Süleyman Aslan getirilmişti.
Genel Müdür olduktan sonra bankanın üst yönetim kadrosunda bazı değişiklikler yapan Süleyman Aslan, bugünlerde yeni bir değişime daha hazırlanıyor. Edindiğimiz bilgilere göre daha önce bir genel müdür yardımcısına bağlı olan Hazine ve Uluslararası bankacılık bölümlerini ayırıyor. Genel Müdür yardımcısı olduğu dönemde Süleyman Aslan’a bağlı olan bu bölümler, bundan böyle Hazine ve Uluslararası Bankacılık olarak ikiye ayrılacak ve başlarına da birer genel müdür yardımcısı getirilecek.
Yine aldığımız duyumlara göre buralara atanacak genel müdür yardımcılarının isimleri de belli olmuş. Buna göre Hazine’den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na Murat Uysal, Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına ise Mehmet Hakan Atilla getirilecek. Atamaların gerçekleşmesi için BDDK'nın onayı bekeniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)