BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporZor da olsa kazandı----

Zor da olsa kazandı

Zor da olsa kazandı
05 Ekim 2013 - 18:09 www.finansgundem.com

Beşiktaş, Eskişehir'deki zorlu mücadeleyi tek golle kazandı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleye iki takım da birbirlerine baskı uygulayarak başladı. Karşılaşmada ilk etkili atak konuk ekip Beşiktaş'tan geldi. Siyah-beyazlı takımda ilk defa 11'de şans bulan Eneramo'nun vuruşunu kaleci Boffin kurtardı. 34. dakikada Fernandes'in kullandığı serbest vuruşta Beşiktaş gole çok yaklaştı ancak kaleci Boffin, yine gole izin vermedi.
Eskişehirspor, en tehlikeli atağını 38. dakikada Erman Kılıç'la yakaladı. Erman'ın ceza sahası dışından vurduğu top Escude'ye çarptı ve oyun alanını terketti. İlk yarının son dakikasında Eskişehirsporlu Aytaç Kara'nın uzaktan sert şutu direkten döndü ve hakem Tolga Özkalfa ilk yarının son düdüğünü çaldı.
İkinci yarıya Beşiktaş ev sahibine oranla daha etkili başladı. 58. dakikada Gökhan Töre'nin sert şutunu Boffin kurtardı.
Ömer ilk maçında golle buluştu
70. dakikada Manuel Fernandes, sol kanattan çalımlarla çizgiye kadar indi ve güzel asistinde Ömer Şişmanoğlu forma giydiği ilk maçta golü buldu: 0-1. Golden sonra Eskişehirspor baskısını arttırdı. Üst üste duran top kullanan Eskişehirspor, bu fırsatları değerlendiremedi. 83. dakikada Eskişehirspor'da Diomansy Kamara çok net pozisyonda topu dışarıya yolladı. Uzatma dakikalarında Eskişehirspor'un korner vuruşunda Veli Kavlak, topu çizgiden çıkardı. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmayınca Beşiktaş, 2 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Tarık, N'Diaye, Aytaç, Kamara, Erman, Erkan, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Hutchinson, Necip, Veli, Gökhan Töre, Fernandes, Olcay, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic
MAÇTAN DAKİKALAR
DK90 Gol pozisyonu (Eskişehirspor)
Özgür Çek'in altı pas üzerine doğru ortasında Jerry Akaminko topu kontrol etmek istiyor. Ancak topun hakimiyetini sağlayamıyor ve top açılıyor. Jerry Akaminko'dan seken top Veysel Sarı'nın önünde kalıyor. Bekletmeden vuruşunda top çizgi üzerinde bekleyen Veli Kavlak'da kalıyor. Veysel Sarı dönen topa tekrar vurmak istesede bu sırada kaleci Tolga Zengin'e faul yapıyor.
DK90 Oyuncu değişikliği (Beşiktaş)
Beşiktaş'da son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Oyuna Ersan Adem Gülüm girerken Manuel Fernandes oyundan çıkan isim oluyor.
DK90 Oyuncu değişikliği (Eskişehirspor)
Eskişehirspor son oyuncu değişikliği hakkınıda kullanıyor. Oyuna Servet Çetin girerken Erman Kılıç oyundan çıkan oyuncu oluyor.
DK86 Gol pozisyonu (Eskişehirspor)
Sağ kanatta topla buluşan Diomansy Kamara ön direğe doğru koşu yapan Necati Ateş'i görüyor. Ortasında Necati Ateş müsait pozisyonda vuruşunu yapıyor. Fakat vuruşunda top yandan auta çıkıyor.
DK85 Oyuncu değişikliği (Beşiktaş)
Beşiktaş'da oyuncu değişikliği; Muhammed Demirci oyuna girerken Gökhan Töre oyundan çıkan isim oluyor.
DK83 İsabetsiz Şut (Eskişehirspor)
Sol tarafta topla buluşan Tarık Çamdal, topu sağ ayağına çektikten sonra baskıya gelen rakibi Gökhan Töre'yi geçiyor ve ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda bekleyen arkadaşı Diomansy Kamara'ya pasını çıkartıyor. Diomansy Kamara topu kontrol edip önüne aldıktan sonra kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Sol ayağıyla yere çarpıp havalanan topa vuruşunu yapıyor. Ancak topa istediği gibi vuramayınca top üstten auta çıkıyor.
DK82 Sarı Kart (Beşiktaş)
Olcay Şahan Eskişehirspor'un kazandığı serbest vuruşun kullanılmasını engelleyince hakem Tolga Özkalfa tarafından sarı kart ile uyarılıyor.
DK79 Faul (Beşiktaş)
Olcay Şahan'ın pasında sol çizgide topla buluşan Manuel Fernandes önündeki boş alanı sonuna kadar kullandıktan sonra altıpas içinde top bekleyen arkadaşı Ömer Şişmanoğlu'na dorğu ortasını yapıyor. Ortaya savunmada kademeye gelen Tarık Çamdal ile birlikte yükselen Ömer Şişmanoğlu, pozisyonda rakibine faul yapıyor ve Tarık Çamdal kendi ceza sahası içerisinde yerde kalıyor.
DK76 Ofsayt (Beşiktaş)
Sol çaprazda topla buluşan Olcay Şahan savunma arkasına koşu yapan Gökhan Töre'yi görüyor. Ancak Olcay Şahan pasını aktarmakta geç kalınca Gökhan Töre ofsayt pozisyonunda kalıyor.
DK72 Sarı Kart (Beşiktaş)
Necip Uysal Eskişehirspor'un serbest vuruşunu engellediği gerekçesiyle hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
DK72 Oyuncu değişikliği (Eskişehirspor)
Eskişehirspor'da oyuncu değişikliği; oyuna Özgür Çek girerken Erkan Zengin oyundan çıkan isim oluyor.
DK70 Sarı Kart (Eskişehirspor)
Aytaç Kara gol sonrası yaptığı ısrarlı itirazlar sonrasında hakem Tolga Özkalfa tarafından sarı kart ile uyarılıyor.
DK70 GOOOLLL Beşiktaş
GOOOLL!! Beşiktaş Ömer Şişmanoğlu ile maçta öne geçiyor. Olcay Şahan'ın pasında sol çizgide topla buluşan Manuel Fernandes son çizgiye kadar iniyor. Geriden altı pasa doğru hareketlenen arkadaşı Ömer Şişmanoğlu'na güzel bir orta yapıyor. Ömer Şişmanoğlu'da gelen ortaya müsait pozisyonda kafa vuruşunu yaparak ağlarla buluşturuyor.
DK67 Ofsayt (Eskişehir)
Savunmanın uzun pasında topla buluşan Necati Ateş ofsayt pozisyonunda kalıyor.
DK63 Oyuncu değişikliği ( Beşiktaş )
Beşiktaş ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Oyuna Ömer Şişmanoğlu girerken oyundan alınan isim Michael Eneramo oluyor.
DK62 Gol pozisyonu (Beşiktaş)
Gökhan Töre'nin pasında topla buluşan Michael Eneramo önündeki boş alanı topla birlikte hızla geçiyor. Ceza sahası içerisine kadar giren Michael Eneramo dar açıya rağmen yakın direğe doğru vuruşunu yapıyor. Kaleci Boffin topu ayakları ile kornere atıyor.
DK58 İsabetli Şut (Beşiktaş)
Atiba Hutchinson'ın pasında orta sahada topla buluşan Veli Kavlak, kalabalık savunmanın arasında kendini iyi unuturan arkadaşı Gökhan Töre'ye derinlemesine güzel bir pas çıkartıyor. Ceza yayı üzerinde topla buluşan Gökhan Töre topu sol ayağına çekip vuruş açısını yakaladıktan hemen sonra vuruşunu yapıyor. Sert şutunda kaleci Ruud Boffin gole izin vermiyor.
DK55 İsabetsiz Şut (Eskişehirspor)
Sağ çaprazdan kazanılan serbets vuruşun başına Diego Angelo ile birlikte Erman Kılıç geçiyor. Erman Kılıç topu Diego Angelo'nun önüne açıyor ve Diego Angelo uzak bir mesafe olmasına rağmen kaleyi düşünüyor. Vuruşunda top farklı bir şekilde üstten auta çıkıyor.
DK50 Ofsayt (Beşiktaş)
Kazanılan serbest vuruşu Manuel Fernandes kullanıyor. Manuel Fernandes'in penaltı noktasına doğru ortasında Tomas Sivok ofsayt pozisyonunda kalıyor.
DK47 İsabetsiz Orta (Beşiktaş)
Manuel Fernandes'in altı pasa doğru ortasında ilk müdahaleyi savunma yapıyor. Ancak sonrasında kısa süreli bir karambol yaşanıyor. Ancak savunma daha sonrasında topu tehlike bölgesinden uzaklaştırıyor.
DK47 Serbest Vuruş (Beşiktaş)
Kazanılan serbest vuruşun başına Manuel Fernandes geçiyor.
DK46 İkinci yarı başladı
Tolga Özkalfa'nın düdüğüyle ikinci yarıya konuk Beşiktaş başlıyor.
DK45 Top direkten döndü ( Eskişehirspor )
Sağ çaprazda topla buluşan Aytaç Kara yüzünü kaleye döndükten hemen sonra uzak bir mesafe olmasına rağmen sol ayağıyla kaleyi düşünüyor. Sert vuruşunda top iki kale direğinin birleştiği noktadan oyun alanına geri geliyor.
DK44 Sarı Kart (Eskişehirspor)
Sol tarafta topla buluşan Olcay Şahan savunmada Jerry Akaminko'yu geçmek istiyor. Ancak Jerry Akaminko'nun sert müdahalesi ile Olcay Şahan yerde kalıyor. Ve hakem Tolga Özkalfa Jerry Akaminko'ya sarı kartını çıkartıyor.
DK42 Gol pozisyonu (Eskişehirspor)
Sol taraftan kazanılan serbest vuruşu Eskişehirspor paslaşarak kullanıyor. Tarık Çamdal'ın pasında topla buluşan Erkan Zengin ceza sahası ilk çizgisine yaklaştıktan hemen sonra ön direğe doğru ortasını yapıyor. O bölgede Erman Kılıç topa doğru hamle yapsada top kimseye değmeden kaleci Tolga Zengin'de kalıyor.
DK38 Gol pozisyonu (Eskişehirspor)
Sağ çaprazda topla buluşan Erman Kılıç önündeki boş alanı kullandıktan sonra vuruş açısını yakalıyor. Topu sol ayağına çektikten sonra uzak kale direğine doğru vuruşunu yapıyor. Ancak top savunmada Julien Escude'ye çarparak kornere çıkıyor.
DK35 Sarı Kart (Eskişehirspor)
Beşiktaş ceza sahasına yakın bir bölgede topla buluşan Erman Kılıç bir an topun hakimiyetini kaybediyor ve topu Necip Uysal kazanıyor. Erman Kılıç topu tekrar kazanmak için yaptığı müdahalede Necip Uysal'ı düşürüyor. Ve sonrasında hakem Tolga Özkalfa tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
DK33 Sarı Kart (Eskişehirspor)
Sol tarafta topla buluşan Necip Uysal hızla önündeki boş alanı katediyor. Kademeye gelen rakibi Diego Angelo'yu ekarte ettikten hemen sonra Diego Angelo arkadan sert bir müdahale ile Necip Uyasl'ı düşürüyor. Bu sert müdahale sonrasında hakem Tolga Özkalfa Diego Angelo'yu sarı kartı ile uyarıyor.
DK30 İsabetsiz Şut (Beşiktaş)
Veli Kavlak'ın pasında sol tarafta topla buluşan Michael Eneramo, topla birlikte ters kanatta doğru hareketleniyor. Kaleye uzak bir mesafe olmasına rağmen kaleyi düşünüyor. Sağ ayağıyla yakın direğe doğru vuruşunda top az bir farkla auta çıkıyor.
DK29 Necati oyuna girdi (Eskişehirspor)
Eskişehirspor zorunlu oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalıyor. Oyuna Necati Ateş girerken oyundan sakatlığı nedeniyle Henri Bienvenu çıkıyor.
DK26 Eneramo Şut (Beşiktaş)
Ceza yayı üzerinde topla buluşan Olcay Şahan sağ çaprazdan savunma arkasına koşu yapan Michael Eneramo'ya pasını aktarıyor. Topla buluşan Michael Eneramo kademeye gelen rakibi Jerry Akaminko'ya rağmen son çizgiye doğru sürüklüyor. Vuruş açısını yakaladığı sırada kaleyi düşünüyor. Ancak vuruşunda savunma araya girerek topu kornere atıyor.
DK24 İsabetsiz Orta (Eskişehirspor)
Sol kanattan kazanılan serbest vuruşun başına Eskişehirspor adına Erman Kılıç geçiyor. Penaltı noktasına doğru ortasında Beşiktaş savunması doğru yer alarak topu tek hamlede tehlike bölgesinden uzaklaştırıyor.
DK20 Atak ( Beşiktaş )
Gökhan Töre'nin pasında sağ çizgide topla buluşan Serdar Kurtuluş ceza sahası içi penaltı noktası hemen gerisinde bekleyen arkadaşı Veli Kavlak'a doğru ortasını yapıyor. Savunmayada çarpan top sonrasında Veli Kavlak topun hakimiyetini sağlayamıyor ve kaybediyor.
DK16 Ofsayt (Beşiktaş)
Savunmanın uzun pasında topla buluşan Manuel Fernandes ofsayt pozisyonunda kalıyor.

DK14 Gol pozisyonu (Beşiktaş)
Orta alanda topla buluşan Olcay Şahan, savunma arkasına ısrarlı koşu yapan arkadaşı Michael Eneramo'yu görüyor. Güzel pasında topla buluşan Michael Eneramo ceza sahası içerisine girip son çizgiye kadar iniyor. Açısının kötü olmasına rağmen kaleyi düşünen Michael Eneramo'nun yerden şutunu kaleci Ruud Boffin ayakları ile çıkartıyor.
DK13 ​İsabetsiz Şut (Beşiktaş)
Sol taraftan kullanılan serbest vuruşta top arka direğe doğru geliyor. O bölgede kalabalık savunmanın arasından iyi yükselen Michael Eneramo kafa vuruşunu yapıyor. Ancak top üstten auta çıkıyor.
DK11 Atak ( Beşiktaş)
Orta alanda topla buluşan Veli Kavlak, savunma arkasına koşu yapan arkadaşı Michael Eneramo'yu görüyor. Derinlemesine pasında savunmada Jerry Akaminko Michael Eneramo'dan daha hızlı davranarak topu tehlike bölgesinden uzaklaştırıyor.
DK7 Faul (Beşiktaş)
Orta alanda yaşanan hava topu mücadalesinde Aytaç Kara ile Necip Uysal topa birlikte yükseliyor. Bu sırada birbirlerini fark etmeyerek çarpışıyorlar. Ve daha sonrasında her ikiside kısa süreli bir sakatlık geçiriyor.
DK3 İsabetsiz Orta (Eskişehirspor)
Beşiktaş yarı sahasının hemen başında topla buluşan Diomansy Kamara, önündeki boş alanı hızla katediyor. Kademeye gelen rakibi Veli'yi ekarte ettikten hemen sonra sol kanatta top bekleyen arkadaşı Erkan Zengin'i görüyor. Erkan Zengin topu kontrol edip sağ ayağına çektikten sonra arka direğe doğru ortasını yapıyor. Ancak top kimseye değmeden auta çıkıyor.
DK 1  Maç başladı
Hakem Tolga Özkalfa'nın düdüğüyle karşılaşma Eskişehirsporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

 


 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)