BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelensky: Batı’dan savaş uçakları gelmeden karşı saldırıya başlayacağız ----

Zelensky: Batı’dan savaş uçakları gelmeden karşı saldırıya başlayacağız

Zelensky: Batı’dan savaş uçakları gelmeden karşı saldırıya başlayacağız
29 Nisan 2023 - 23:54 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, planladıkları karşı saldırı hakkında yaptığı açıklamada “Daha fazla erteleyecek zamanımız yok, bu yüzden Batı’dan gelecek savaş uçaklarını beklemeden planladığımız karşı saldırıyı başlatacağız” ifadelerini kullandı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Batı’dan gelecek F-16 savaş uçaklarını beklemeden karşı saldırıyı başlatmaya hazır olduğunu açıkladı.

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi'nin Telegram kanalından yapılan paylaşımda, Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’in, Batı’nın tedarik edeceğine söz verdiği F-16 savaş uçaklarını beklemeden planlanan karşı saldırıyı başlatmaya hazır olduğu belirtildi.

Zelenskiy’in “Daha fazla erteleyecek zamanımız yok, bu yüzden Batı’dan gelecek savaş uçaklarını beklemeden planladığımız karşı saldırıyı başlatacağız” ifadelerine yer verildi.

Zelenskiy ayrıca, Batılı savaş uçaklarının olmamasının Ukrayna Silahlı Kuvvetlerini zor duruma düşüreceğini ve Kiev’in daha fazla asker kaybetmesine neden olacağını ifade etti.

Daha önce, Ukrayna’nın başlatacağı belirtilen karşı saldırıya dair iddialara ilişkin Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rus ordusunun bu tür açıklamaları dikkatle izlediğini ve özel askeri operasyonu planlarken bunları dikkate aldığını belirtmişti.

ABD Ukrayna’yı toprak kaybını kabullenmeye mi zorlayacak?

Ukrayna: Kırımı 'demir yumruk'la geri alacağız

AB, Ukrayna'dan tahıl ve gıda almaya devam edecek

AB ülkeleri Ukrayna ile vergisiz ticareti 1 yıl uzattı

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Toprak tavizleriyle barış olamaz