BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD Ukrayna’yı toprak kaybını kabullenmeye mi zorlayacak?----

ABD Ukrayna’yı toprak kaybını kabullenmeye mi zorlayacak?

ABD Ukrayna’yı toprak kaybını kabullenmeye mi zorlayacak?
29 Nisan 2023 - 22:14 www.finansgundem.com

ABD’li yazar Daniel Larison, ABD’nin Zelenskiy'i toprak kaybını kabullenmeye zorlayacağını iddia etti.

ABD’li yazar Daniel Larison, Washington'un itibarını koruyabilmek için, Zelenskiy'i Ukrayna’nın toprak kaybını kabullenmeye zorlayacağını belirtti.

Responsible Statecraft yazarı Daniel Larison, Washington'un itibarını koruyabilmek için, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'i Ukrayna’nın toprak kaybını kabullenmeye zorlayacağı değerlendirmesinde bulundu.

Ukrayna’nın Rusya'yı yenemeyeceğini belirten Larison, bu nedenle ABD’nin Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ni büyük yenilgilere ve hatta askeri çöküşe yol açabilecek riskli eylemlere karşı uyarmak zorunda olduğunu kaydetti.

Larison, “Ukrayna hükümetinin kaybettiği toprakların tamamının geri alınması yerine daha azına razı olması için, ABD'nin Kiev’e baskı uygulaması ve dünya toplumunun dikkatini çekmek için bunu alenen yapması gerekecek” ifadelerini kullandı.

Ukrayna’daki ihtilafı körüklemeye yönelik iddialı çağrıların ABD Başkanı Joe Biden yönetimini tuzağa düşüreceğini, bu nedenle Kiev ile bu konuda flörte son vermenin zamanının geldiğini belirten uzman, "ABD ve Ukrayna'nın buradaki çıkarları farklı ve Beyaz Saray'ın politikası bunu yansıtmak zorunda" vurgusu yaptı. (SPUTNIK)

Ukrayna: Kırımı 'demir yumruk'la geri alacağız

 

Çin, Ukrayna krizinin çözümü için temsilci gönderecek

 

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Toprak tavizleriyle barış olamaz

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)