BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy: Ukrayna Harkiv'e hakim----

Zelenskiy: Ukrayna Harkiv'e hakim

Zelenskiy: Ukrayna Harkiv'e hakim
15 Mayıs 2022 - 12:51 www.finansgundem.com

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarının 80'inci gününde Zelenskiy birtakım açıklamalarda bulundu

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, savaşın başlamasından itibaren Rus ordusunca ele geçirilen 1015 yerleşim alanının kurtarıldığını bildirdi. Ukrayna Devlet Başkanı, bu yerleşim alanlarında elektrik, su temini, iletişim, ulaşım ve sosyal hizmetlerin yeniden verilmeye başlandığını aktardı. Ukrayna ordusunca Harkiv bölgesindeki yerleşim alanlarının kademeli olarak Rus güçlerinden kurtarıldığını kaydeden Zelenskiy, "Elbette işgal altındaki her şehri anıyoruz. Herson, Melitopol, Berdyansk, Energodar, Mariupol ve Donbas'ın tüm şehirleri. Harkiv bölgesinin kademeli olarak kurtarılması, kimseyi düşmana bırakmayacağımızın kanıtıdır" dedi. Uluslararası ajanslara göre Rus askerlerinin çekilmeye başladığı Harkiv'e Ukraynalıların dönüşleri de başladı.

Stratejik önemi var

1.4 milyon nüfuslu Harkiv, Ukrayna'nın ikinci büyük kenti. Harkiv, Rusya yanlısı ayrılıkçıların bulunduğu Donbas'a açılan yollar açısından kilit bir role sahip. Öte yandan, Ukraynalı bir yetkili, Rusya Genelkurmay Başkanı General Valery Gerasimov'un görevden alındığını iddia etti.

Zelenskiy: Ruslar 570 sağlık tesisini yok etti

Zelenskiy: Putin ile görüşmeye hazırım

Zelenskiy Rus saldırılarına karşı en çok neye ihtiyaçları olduğunu açıkladı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)