BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy: Ruslar 570 sağlık tesisini yok etti----

Zelenskiy: Ruslar 570 sağlık tesisini yok etti

Zelenskiy: Ruslar 570 sağlık tesisini yok etti
13 Mayıs 2022 - 13:48 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Uluslararası Hemşireler Günü’nde, meslek temsilcilerine devlet ödülleri verdiğini açıkladı. Zelenskiy, Rus birliklerinin 24 Şubat’tan beri 570 sağlık tesisini yok ettiğini bildirdi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, “Bugün, düşman ateşi altında ve işgal sırasında çalışmaktan ve insanları kurtarmaktan vazgeçmeyen, bu mesleğin temsilcilerine devlet ödülleri verme şerefine eriştim” açıklamasını yaptı.

Savaşın başından bu yana Rus güçlerinin 570 sağlık tesisini imha ettiğini, 101 hastanenin tamamen yıkıldığını belirten Zelenskiy, bunu ‘barbarlık’ ve ‘Rusya’nın kendi kendini yok etmesi’ olarak değerlendirdi.

Rus askerleri okullara da saldırdı

“Savaştan önce tıbbın geliştirilmesine ve tüm sosyal altyapıya yatırım yaptık, savaştan sonra da kesinlikle yapmaya devam edeceğiz. İşgalciler bizi durduracaklarını ummasın” ifadelerini kullanan Ukraynalı lider, gece Chernihiv bölgesinde okullara ve Poltava bölgesinde Kremenchuk’a saldırı olduğunu söyledi.

Zelenskiy sözlerine, “Rusya'nın stratejik yenilgisi, dünyadaki herkes ve hatta hala onlarla iletişim kurmaya devam edenler için zaten aşikar. Rusya bunu kabul etme cesaretinden yoksun” diye devam etti.

Ukrayna, Rusya'nın kayıplarını açıkladı

AB'den Ukrayna'ya ilave askeri yardım

Ukrayna'da son bir ayda 100 çocuk öldü

Ukrayna: Rusya bugün de Azovstal'a saldırdı

Estonya'dan Ukrayna'ya hibe

Dmitro Kuleba: AB'de Ukrayna'ya yer ayrılmalı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)