BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemZelenskiy, NATO üyeliği konusunda ısrarcı----

Zelenskiy, NATO üyeliği konusunda ısrarcı

Zelenskiy, NATO üyeliği konusunda ısrarcı
27 Temmuz 2023 - 01:38 www.finansgundem.com

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, NATO üyeliğinin tamamlanabilmesi için ittifak ile birlikte hareket etmeye devam edeceklerini bildirdi. Zelenskiy, gıda güvenliği konusunda ise kendi üzerine düşenleri yapmaya devam edeceklerini yineledi

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ülkesinin NATO üyeliği yolunda İttifak ile birlik içinde olmaya devam ettiğini aktardı.

Zelenskiy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ukrayna-NATO Konseyi’nin bugünkü toplantısını düzenlediği için NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’e ve NATO Genel Sekreter Yardımcısı Mircea Geoana’ya teşekkür etti.

''GIDA GÜVENLİĞİ İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ''

İttifakın, Rusya’nın tahıl anlaşmasından çekilmesini açık ve net bir şekilde kınamasını memnuniyetle karşıladıklarını belirten Zelenskiy, iki hafta önce Vilnius’ta kurulan konseyin kriz istişareleri için etkili bir mekanizma olduğunu kanıtladığı değerlendirmesini yaptı.

Zelenskiy, "Ukrayna, küresel gıda güvenliğinin sağlanmasına yönelik yükümlülüklerini yerine getirmeye devam edecek ve bu konuda müttefiklerimizin desteklerini takdirle karşılıyoruz. NATO üyeliği yolunda İttifak ile birlik içinde olmaya devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

NATO'dan Rusya'ya kınama

 

NATO Zirvesi'nde ikinci gün

 

Zelensky: Batı’dan savaş uçakları gelmeden karşı saldırıya başlayacağız

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)