BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiYunanistan'a 7.6 milyar euroluk destek----

Yunanistan'a 7.6 milyar euroluk destek

Yunanistan'a 7.6 milyar euroluk destek
16 Temmuz 2015 - 19:23 www.finansgundem.com

Euro Grubu, Yunan meclisinin reform kararını olumlu karşıladığını ve 7.6 milyar euro köprü finansman sağlanacağını duyurdu

Euro Grubu Maliye Bakanları, Yunanistan Parlamentosu'nda kabul edilen kapsamlı reform paketini olumlu karşılarken, “bunun zamanında ve tatmin edici olduğunu” bildirdi.

Yunan Parlamentosunda “kurtarma paketi” hükümlerinin onaylanması üzerine Perşembe günü toplanan Euro Grubu tarafından yapılan açıklama ile Yunanistan’a 7.6 milyar euro “köprü finansman” sağlanacağını ifade etti.

Açıklamada, “Gerekli yasal prosedürler tamamlanınca, Yunanistan'a öncelikli olarak 3 yıl için Avrupa İstikrar Mekanizması (ESM) ile destek sağlanacağı” kaydedilerek, ESM Yönetim Kurulu'nun Yunanistan'la mutabakat zaptının hazırlanmasındaki görüşmeleri sürdüreceği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Yunanistan'ın “22 Temmuz'a kadar ilave tedbirleri uygulamaya koyması ve mevzuat değişikliklerini tamamlaması gerektiği” de ifade edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)