BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYoğun bakımdaki Ali Sabancı uyandırıldı----

Yoğun bakımdaki Ali Sabancı uyandırıldı

Yoğun bakımdaki Ali Sabancı uyandırıldı
31 Ağustos 2023 - 10:10 www.finansgundem.com

Yunanistan'da kaza geçiren Ali Sabancı'nın hastanede tedavisi sürerken Sabancı'nın uyandırıldığı ve kazadan sonra ilk kez ailesiyle görüştüğü belirtildi.

Yunanistan'ın Leros Adası'ndaki tatilleri esnasında geçirdikleri zodyak kazasında ağır yaralanan 54 yaşındaki Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'nın İstanbul'da tedavisine devam ediliyor.

Patronların Dünyası'nın haberine göre, kazanın ardından getirildiği hastanede entübe edilen ve bir dizi operasyon geçirdikten sonra uyutulan Ali Sabancı uyandırıldı.

Entübe edilen ve kazadan altı gün sonra bilinci yerine gelen Ali Sabancı’yı çocukları Şevket Emrecan Sabancı ile Kaan Ali Sabancı ve annesi Hayırlı Zerrin Sabancı ziyaret etti. Ailesiyle bir süre görüşen Ali Sabancı’nın önümüzdeki hafta pazartesi ya da salı günü yoğun bakımdan çıkacağı iddia edildi.

Ne olmuştu?

Sabancı çifti Muğla Bodrum’a 22 mil uzaklıktaki Leros Adası açıklarında demirli teknelerinden zodyak botla kıyıdaki restorana giderken kayalıklara çarptı. Yaralanan çift ilk önce, Leros Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Sabancı, İstanbul'da bir özel hastaneye kaldırıldı. Vuslat Doğan Sabancı da gün ortasında eşinin tedavi gördüğü hastaneye nakledildi.

Sabancı çiftinin yakınları hastane ziyaretlerine devam ediyor

 

Aydın Doğan Vakfı'ndan Sabancı çiftinin sağlık durumuna ilişkin açıklama

 

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'ya ziyaretçi akını

 

Sabancı çiftinin geçirdiği kazada beş saatlik mücadele

 

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Sabancı denizde kaza geçirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)