BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinYoga günü Abant'ta kutlandı----

Yoga günü Abant'ta kutlandı

Yoga günü Abant'ta kutlandı
21 Haziran 2015 - 13:24 www.finansgundem.com

Yoga Academy bu ay 21 Haziran Uluslararası Yoga Günü’nde Yoga severlerle Bolu-Abant'ta buluştu

Türkiye’nin çeşitli beldelerinde her ay düzenli Yoga Festivalleri organize eden Yoga Academy bu ay 21 Haziran Uluslararası Yoga Günü’nde Yoga severlerle Bolu-Abant'ta buluştu. 

Abant gölü kıyısında 21 Haziran Uluslararası Yoga Günü kutlandı. Cumartesi ve pazar kutlamalara 250 kişi katıldı. Çalışmalar Uluslararası Yoga Fedrasyonu başkanı Akif Manaf önderliğinde gerçekleşti. Tüm dünyaya sağlık, sevgi, barış, coşku mesajları gönderildi. 
Organizasyona Amerika Birleşik Devletleri, İspanya, Rusya, Almanya, İtalya, Bulgaristan gibi dünyanın çeşitli ülkelerinden Yoga severler geldi. Türkiye’den İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya’nın yanısıra Tekirdağ, Gaziantep, İzmit, Samsun, Zonguldak, Eskişehir, Safranbolu, Bodrum’dan da katılımcılar dikkat çekti.

Abant göl manzarası, doğa yürüyüşleri, kuş sesleri ve güneşli bir hava da 21 haziran Uluslararası Yoga Günü’nde katılımcılara eşlik etti.  
ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ırmak24 Haziran 2015 11:44

    Büyük bir keyifti. Çok faydalı çalışmalar. İlk kez katılmama rağmen sağlığım üzerinde çok ciddi etkisi oldu. Bundan sonra kaçırmayacağım etkinlikler arasında

  • narin 23 Haziran 2015 22:10

    muhteşem bir çalışma herkese tavsiye ederim, anlatırlardıda inanmazdım ama gerçekten kaçırılmayacak bir fırsatmış ve çok ama çok başarılı bir antrenör ender bulunur

  • mustafa23 Haziran 2015 22:01

    harika bir organizasyon bu kadar insanı toplayıp dogayala içiçe hem sağlık kazandırıyor spor yapıyor hem ruhu dinleniyor hemde fiziksel olarak dinleniyor mutlaka bir dahaki organizasyona katılacağım

  • Cagdas23 Haziran 2015 20:33

    Boyle guzel bir organizasyona bu kadar cok kisinin katilmasi tum o dedikodularin sahte haberlerin yalanlarin kaniti bence.Akif bey in ellerine saglik bizde kendisiyle en yakin zamanda ders yapmak isteriz,Tebrikler buyuk basari.

  • Necat Sever23 Haziran 2015 19:00

    İlk kez festivale katıldım. Öğrendim ki her ay doğada Yoga Academy festival yapıyormuş. Çok memnun kaldım.

  • Seval Gökçe23 Haziran 2015 18:43

    Yoga Academy'nin Abant'ta Haziran ayında yaptığı festivale ilk kez katıldım.Çok memnun kaldım...Festival öncesinde yorgun, bitkin ve üzerimde bir ağırlık vardı sanki...Fakat sonrasında bir hafiflik, rahatlama ve huzur hissettim:))

  • Necla Gürpınar23 Haziran 2015 12:23

    En kısa zamanda ben de yoga Academy festivallerine katılmak Akif Bey'le çalışmak istiyorum