BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMustafa Koç'un vasiyeti yerine getirildi----

Mustafa Koç'un vasiyeti yerine getirildi

Mustafa Koç'un vasiyeti yerine getirildi
08 Mayıs 2024 - 14:10 www.finansgundem.com

8 sene önce vefat eden Mustafa Koç'un vasiyeti eşi Caroline Koç tarafından gerçekleştirildi.

Koç Holding'in yönetim kurulu üyesi, birçok markanın kurucusu 52 yaşındaki Caroline Koç, merhum eşi Mustafa Koç'un yaşamını yitirmeden önce çok istediği Beykoz Riva'daki golf sahası hayalini yerine getirdi.

Mustafa Koç'un hayali gerçek oldu... Caroline Koç gerçekleştirdi... Golf  sahası açıldı

Konuyu Sabah'taki köşesine taşıyan Bülent Cankurt'un yazısı şu şekilde:

"2016'da vefat eden eşi Mustafa Koç'un onursal başkanı olduğu golf kulübünün kapanan sahasının yerine Riva'da yeni bir saha yapma hayalini gerçekleştirmek için uğraşan Caroline Koç, nihayet muradına erdi!

2017'den bu yana uğraşan Caroline Koç, 1 Aralık'ta Mustafa Koç'un adını taşıyan golf sahasının kulüp binasını ve antrenman sahasını hizmete açmıştı. 1 Mayıs'ta da kulüp üyelerini davet ettiği bir törenle sahanın açılışını gerçekleştirdi. 5 bin 810 metre uzunluğunda bir vadi üzerine kurulan tesiste, 70 par'lık golf sahası, eğitim ve çalışma alanı, kısa oyun akademi sahası, ikisi çift tasarlanan 9 çukurlu golf sahası ve üyelere özel bir kulüp bulunuyor. Golf severlere hayırlı olsun, güle güle kullansınlar.



Bu arada ilginç bir bilgi edindim. Caroline Koç, tesisin içinde kendisine bir taş ev yaptırmış. Golf sahasını tepeden gören evde hafta sonunda da bir davet vermiş. Yakın dostlarını ağırladığı evde sahanın açılışını kutlamışlar. Bu ev de merhum Mustafa Koç'un arzusu muydu yoksa Caroline Hanım'ın kendi isteği mi bilmiyorum!"

Mustafa Koç mezarı başında anıldı

 

Mustafa Koç, vefatının 5. yılında anıldı

 

Mustafa Koç Spor Ödülü'ne başvurular devam ediyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)