BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYMM ve SMM sınavları mart ayında yapılacak----

YMM ve SMM sınavları mart ayında yapılacak

YMM ve SMM sınavları mart ayında yapılacak
02 Şubat 2023 - 09:53 www.finansgundem.com

TÜRMOB, bu yılın birinci dönem YMM sınavlarının 4-13 Mart'ta Ankara'da, SMMM sınavlarının da 18-19 Mart'ta Ankara, İstanbul ve İzmir'de yapılacağını açıkladı.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), yeminli mali müşavirlik (YMM) sınavlarına ilk kez katılacakların 1-15 Şubat, tekrar katılacakların 6-22 Şubat döneminde başvurmaları gerektiğini bildirdi.

İlk kez sınav başvurusunda bulunacak adaylarda 15 Şubat 2023 itibarıyla sınava katılım için gerekli hizmet sürelerini fiilen tamamlamış olmaları şartı aranıyor.

YMM sınavları 4-13 Mart'ta Ankara'da gerçekleştirilecek. Öte yandan, 2023 yılı birinci dönem serbest muhasebeci mali müşavirlik (SMMM) sınavları ise 18-19 Mart'ta Ankara, İstanbul ve İzmir'de yapılacak.

Sınava ilk kez katılacaklar için başvuru tarihleri 1-15 Şubat, tekrar katılacaklar için 10-24 Şubat olarak belirlendi.

İlk kez sınav başvurusunda bulunacak adayların, 15 Şubat itibarıyla stajlarını, stajdan sayılan hizmetlerini ya da kurslarını fiilen tamamlamış olmaları gerekiyor.

Adaylar, ön başvurularını TESMER Otomasyon Sistemi (TEOS) üzerinden yapabilecekler. Sınavların yapılacağı yerler ve programı serbest muhasebeci mali müşavirler odaları ile TÜRMOB Test Eğitim ve Staj Merkezinin (TESMER) internet sitelerinden duyurulacak.

2023-TR-YÖS sınava giriş belgeleri erişime açıldı

 

MEB'den DYK sınavına ilk kez çevrim içi uygulama

 

Sınavda görevlendirilen polis, oturum başına ücret alacak

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)