BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis‘Yılın erkek girişimcisi’ seçildi----

‘Yılın erkek girişimcisi’ seçildi

‘Yılın erkek girişimcisi’ seçildi
05 Şubat 2013 - 18:10 www.finansgundem.com

Ekonomist Dergisi tarafından düzenlenen araştırmada ‘zirve’ Abdullah Kavukcu’nun oldu

Ekonomist dergisi tarafından düzenlenen "Ekonomide Yılın İş İnsanları" araştırmasının ödülleri açıklandı. 3000'e yakın iş insanıyla yapılan anket sonucunda çeşitli kategorilerde ödüller sahibini bulurken Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Abdullah Kavukcu, ‘Yılın Erkek Girişimcisi’ seçildi. 10 yıl gibi kısa bir sürede Türkiye’nin en önemli markalarından birine imza atmaktan büyük gurur duyduklarını belirten Abdullah Kavukcu, “Bütün iş arkadaşlarımız da bu hedefin farkında ve Simit Sarayı’nı sahiplenmiş durumda” dedi.
NASIL SEÇİLİYOR?
 Ekonomist'in kurulduğu 1991 yılından bu yana gerçekleştirilen 'Ekonomide Yılın iş İnsanları" araştırması, ankete dayalı bir sistemle gerçekleştiriliyor. Araştırma için öncelikli olarak, şirketlerine dikkat çekici atılımlar gerçekleştirmiş iş insanları, profesyoneller ve girişimciler ile aldıkları kararlarla kurumlarının ekonomideki olumlu algısını pekiştiren bürokratlar ve sivil toplum önderleri bir ön jüri tarafından belirleniyor. Altı kategoride Türkiye'nin önde gelen kanaat önderlerinin belirlediği adaylar, aralarında Türkiye'nin her bölgesini kapsayan sanayi ticaret odası üyelerinden bankacılara, üst düzey profesyonel yöneticilerden şirket sahiplerinin de yer aldığı 'büyük jüri'ye anket formu olarak gönderiliyor. 2012 yılı için yapılan araştırma kapsamında 3.000 iş insanına gönderilen ve 754 kişinin yanıtlarına göre yapılan değerlendirme sonucu, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, ‘Yılın İş İnsanı’; Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, ‘Yılın Bürokratı’; THY Genel Müdürü Temel Kotil, ‘Yılın Profesyoneli’; Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği eski Başkanı Ümit Boyner, ‘Yılın Sivil Toplum Önderi’; Trendyol kurucusu Demet Mutlu, ‘Yılın Kadın Girişimcisi’ ve Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Abdullah Kavukcu ise ‘Yılın Erkek Girişimcisi’ olarak seçildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)