BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkYılbaşı krediniz BankPozitif’ten----

Yılbaşı krediniz BankPozitif’ten

Yılbaşı krediniz BankPozitif’ten
18 Aralık 2014 - 11:55 www.finansgundem.com

BankPozitif, tüketicilerin yılsonu artan nakit ihtiyaçlarını gidermek için “Yeni Yıl İhtiyaç Kredisi” veriyor

BankPozitif’in “Yeni Yıl Kredisi” kapsamında tüketiciler; 12 ay için %1,14’ten başlayan faiz oranları ile 36 ay vade ve 50.000 TL’ye kadar dosya masrafsız, komisyonsuz, sigorta ücretsiz ve uygun geri ödeme seçenekleri ile adrese teslim ihtiyaç kredisi fırsatından yararlanabilecek.

Teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak yeni nesil bankacılık anlayışı ile şube gibi klasik kanallar olmaksızın sadece internet üzerinden müşterilerinin ihtiyaçlarını pratik ve hızlı şekilde karşılamaya yönelik çözüm odaklı ürünler sunan BankPozitif, masrafların arttığı yılın son günlerinde, nakit ihtiyacı duyanlara 36 ay vadeye kadar dosya masrafsız ve uygun geri ödeme seçenekleri ile Yeni Yıl İhtiyaç Kredisi veriyor.

BankPozitif’in Yeni Yıl İhtiyaç Kredisi’nden, serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ve emekliler, her türlü ihtiyaçları için 12 ay için %1.14’ten başlayan faiz oranı ile 36 ay vade ve 50.000 TL’ye kadar adrese teslim kredi imkanından yararlanabilecek. BankPozitif; yeni nesil bankacılık ve teknoloji, süreç ve insan faktörlerini bir bütün olarak ele alan yaklaşımı ile masrafsız ve komisyonsuz krediyi sadece yarım dakikada kullanıcılarla buluşturuyor.  

En Hızlı Yeni Yıl Kredisi BankPozitif’te

Tüketicilerin, Yeni Yıl Kredisi fırsatından hızlı ve kolay biçimde yararlanabilmesi için kredi başvuru formunu www.bankpozitif.com.tr adresinden doldurması yeterli oluyor.

Başvurunun kesin sonucu, ön onay veya tekrar değerlendirme olmadan 20 saniyede öğrenilebiliyor. Başvuru sırasında tüm kredi işlemleri, BankPozitif’in gelişmiş teknoloji altyapısı sayesinde tüketiciler bilgisayar başından kalkmadan, birkaç dakika içinde tamamlanabiliyor.

Kredinin onaylanmasının ardından ödeme planı, kredinin yatması talep edilen banka hesabı ve ilgili belgelerin imzalanması için randevu adres ve saat müşteri tarafından belirleniyor. BankPozitif, belgelerin imzalanması için müşterinin kapısına kadar geliyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)