BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYeni yılda ralli devam edecek mi?----

Yeni yılda ralli devam edecek mi?

Yeni yılda ralli devam edecek mi?
11 Aralık 2013 - 07:56 www.finansgundem.com

Deutsche Bank´a göre, hisse senetlerinde ralli yeni yılda da devam edebilir...

S&P 500 endeksi bu yıl % 27 civarı değer kazanarak göz doldurdu. Yatırımcılar ise sert yükselişlerin ardından düzeltme gelip gelmeyeceği konusunda tedirgin.

Deutsche Bank´a göre, kenarda stoklanmış nakitlerin hisse piyasalarına aktarılmasıyla hisse senetlerinde ralli yeni yılda da devam edebilir.

Deutsche Bank, 169 milyar dolar civarında naktin kenarda bekletildiği tahmininde bulundu ve bu miktarın gelecek üç ila dört ay içerisinde hisse senetlerine gireceğini öngördü.

Deutsche açıklamasında, "Son dört yıldır Aralık´tan Nisan ayına dek geçen sürede yatırımcıların nakitlerini tahvil ve hisse fonlarına yönlendirdiği gözlendi. 2014´ün ilk aylarında hisse tarafında bunun meyvelerini göreceğimizi düşünüyoruz" denildi.

Deutsche Bank, 2014´ün başlarında S&P 500 endeksinde % 10´luk bir değer kazancının olabileceğini söylüyor. Banka, bunun başta ABD hisse piyasalarına kenardan 120 milyar dolar civarı nakit akışı gerçekleşmesiyle olabileceğini tahmin etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)