BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaYatırımcının yeni gözdeleri----

Yatırımcının yeni gözdeleri

Yatırımcının yeni gözdeleri
18 Şubat 2014 - 13:05 www.finansgundem.com

Deutsche Bank'ın anketine göre hedge fon yatırımcıları paralarını Avrupa ve Japonya'da değerlendirmeyi planlıyor

Hedge fon yatırımcıları gözlerini Avrupa ve Japonya'ya dikti. Deutsche Bank'ın düzenlediği Alternatif Yatırım Anketi'nin sonuçlarına göre hedge fon yöneticilerinin yüzde 36'sı bu yıl portföylerine Avrupa'yı eklemek istediklerini belirtti. Avrupa'dan sonra yatırımcıların ikinci tercihi ise yüzde 29 ile Japonya oldu. Anket, dünya çapında 1,8 trilyon dolarlık varlığı yöneten 413 hedge fon yatırımcısını kapsıyor.

EKONOMİK TOPARLANMAYA BAĞLI

Her iki bölgeye de artan ilginin buralardaki ekonomik toparlanmadan kaynaklandığı belirtildi. Euro Bölgesi 2013'te beklentilerin üzerinde büyürken, Japonya, Başbakan Shinzo Abe idaresindeki 'Abenomics'in meyvelerini toplamaya başladı.

2013 İYİ GEÇTİ

Dünya genelinde hedge fonları 2013'ü iyi geçirdi. Hedge fon yöneticilerinin yüzde 60'sı beklentilerine paralel kazanç sağladıklarını söylerken yüzde 20'lik kesim ise beklentilerinin üzerinde kâr ettiğini belirtti.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)