BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYağışlar hafta boyu sürecek! Şemsiyeleri almadan çıkmayın----

Yağışlar hafta boyu sürecek! Şemsiyeleri almadan çıkmayın

Yağışlar hafta boyu sürecek! Şemsiyeleri almadan çıkmayın
05 Aralık 2022 - 09:03 www.finansgundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yeni haftaya dair hava durumu tahminlerinde, Türkiye'de bu hafta boyunca yağışların aralıklarla devam edeceği ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin yükseklerinde kar görüleceği öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni haftaya dair hava durumu tahminleri yayınlandı. Bugün yurdun kuzey kesimlerinde kendini gösterecek olan yağışlı hava ilerleyen günlerde ülkenin batısının tamamını saracak. Hava sıcaklıklarında birkaç derecelik düşüş beklense de sıcaklık değerleri mevsim normalleri seviyesinde olacak.

Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Bursa ve Balıkesir’in kuzeyi, Çanakkale’nin doğusu, Kastamonu kıyıları, Sinop, Kars ve Ardahan çevrelerinin yağışlı diğer yerlerin az bulutlu geçeceği öngörülüyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Marmara’nın güneyi ve doğusu ile iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da etkili olan yağış nedeniyle bazı dükkanları su bastı

 

Kazdağları'nda mevsimin ilk kar yağışı başladı

 

Yurtta kar yağışı etkili oluyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)