BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaXbox One, Microsoft'un yüzünü güldürdü----

Xbox One, Microsoft'un yüzünü güldürdü

Xbox One, Microsoft'un yüzünü güldürdü
29 Mayıs 2013 - 18:19 www.finansgundem.com

Microsoft'un yeni oyun konsolu Xbox One, etkileyici performansı ile oyun dünyasında ön sipariş rekoru kırıyor

Geçtiğimiz hafta içinde tüm dünyada ilgiyle izlenen bir etkinlikle tanıtımı gerçekleştirilen Microsoft’un yeni oyun konsolu Xbox One, ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor. Bu ilgi ön sipariş ile satışa sunulan Xbox’ın sipariş adetlerinde de görülmektedir.
MCV’nin haberine bakıldığında İngiltere’nin en büyük dağıtımcısı olarak bilinen BlockBuster, bu güne kadar görmedikleri bir ilgiye tanık olmuşlar. İngiliz dev BlackBuster’ın yaptığı açıklamada, şimdiye kadarki en büyük ön siparişi aldıklarını ve bu rakamın geçilmesinin oldukça güç olduğunu belirtti.
Resmi satış rakamlarına bağlı sayacın henüz işlemediğini bildiren Microsoft, BlockBuster’ı doğrulayarak, ön sipariş konusunda büyük bir talep olduğunu ekledi. İlk başta bu talebi görünce şaşkınlığa uğrayan Microsoft, durumun oldukça keyifli ve uzun zamandır bekledikleri anın artık geldiğinden bahsetti.
E3 fuarında iki dev rakibin de satışı aynı anda gerçekleşeceği tahmin edilirken, oyun severler tarafından merakla beklenen Playstation 4 için herhangi bir ön-sipariş bilgisi henüz gündemde yok.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)