BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBanka & Kredi KartlarıWorldcard'dan 22. yıl sürprizleri----

Worldcard'dan 22. yıl sürprizleri

Worldcard'dan 22. yıl sürprizleri
26 Eylül 2013 - 17:51 www.finansgundem.com

Yapı Kredi kullanıcılarını 1991 yılında tanıştırdığı Worldcard'ın 22. yılında müşterilerine çok özel sürprizler hazırlıyor...

Yapı Kredi, Worldcard'ın 22 yılda gösterdiği başarıları üç yeni reklam filmi ve farklı etkinlikleriyle kutlarken, Worldcard'ın 22'nci yılında "Vadaa Yollarda" etkinliği ve "Vadaoke" yarışmasıyla farklı noktalarda tüketicilerle buluşacağı bildirildi.

Worldcard'ın yeni yaşını kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Yapı Kredi Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer Özelgin, Yapı Kredi'nin 1988 yılında Türkiye'yi ilk kredi kartı ile tanıştırdığını, 1991 yılında ise "Worldcard" markasıyla Türkiye'nin ilk ve en geniş sadakat programının temellerini attıklarını söyledi."En değerli markalarımızdan olan Worldcard'ın, 22'nci yılını geride bırakırken en çok yerde, en çok kişiye, en çok kazandıran kart olmasından dolayı gurur duyuyoruz" diyen Özelgin, şu değerlendirmelerde bulundu: "World, birden çok bankanın, milyonlarca kart sahibinin, yüzlerce değerli perakende markasının ve binlerce üye işyerinin dahil olduğu, Türkiye'nin en büyük alışveriş ve pazarlama platformunu temsil ediyor. Hem tüketici, hem de işyeri için kazan-kazan bir sistem oluşturarak, bugün gelişmiş ekonomilerin dahi örnek almaya çalıştığı bir platform yaratmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tüketicilerimizin hayatlarındaki her noktada hizmet vermeye, ürünlerimizin özelliklerini ve fırsatlarını sürekli geliştirmeye büyük önem veriyoruz."

VADAA YOLLARDA

Verilen bilgiye göre, 23 Eylül'de başlayan ve 3 hafta süreceğini duyurulan "Vadaaoke" yarışması kapsamında World reklamlarındaki "Vadaa Wonderful World" şarkısını en güzel seslendiren kişinin 5 bin TL'lik World Hediye Kart kazanacak. Şarkıyı baştan sona kadar seslendirdiği videosunu www.vadaaoke.com.tr adresine yükleyen ilk bin kişiye ise Vadaa peluşu hediye edileceği ve ayrıca bu şarkıyı en güzel seslendiren Worldcard sahiplerinden birinin de SETUR'dan 5 bin TL'lik seyahat çeki kazanacağı bildirildi. Öte yandan,28-29 Eylül'de başlayacak olan "Vadaa Yollarda" etkinliğinin ise bir road show olarak gerçekleşeceği kaydedildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)