BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaWindows 7'de de kullanılabilecek----

Windows 7'de de kullanılabilecek

Windows 7'de de kullanılabilecek
29 Haziran 2013 - 16:38 www.finansgundem.com

Microsoft BUILD etkinliğinde Windows 7 kullanıcılarını sevindirecek bir haber verdi

Microsoft’un geliştiriciler için düzenlediği BUILD etkinliğinde Windows 7 kullanan kullanıcıları sevindirecek bir haber geldi.
Konferans’ta yapılan açıklamada Windows 8.1 ile kullanıma sunulacak Internet Explorer 11’ın, Windows 7 içinde kullanıma sunulacağı doğrulandı. Internet Explorer 11’in daha iyi video performansı, üç boyutlu görüntüler ve daha uzun pil ömrü ile gelmesi beklenen yeni tarayıcının, performans artışını  WebGL, MPEG Dash gibi standartlara gelen destekten sağlıyor.
Google Chrome, Apple Safari ve Mozilla Firefox gibi web tarayıcılarının çok hızlı gelişmesiyle 2000’lerde %95’lere varan pazar payını büyük ölçüde kaybetmiş olan Microsoft,  Internet Explorer 10’da yaşadığı hayal kırıklığını 11 serisinde yaşamak istemiyor.  Bu nedenle şiket IE11 sürümü  ile birlikte yeniden yükselişe geçmeyi  ve içerdiği modern teknolojiler, yeni özelliklerle ciddi bir atılım hedefliyor. 
Microsoft IE11’de bu gelişmeleri hedefleyen şirket, yeni tarayıcının Windows 7’ye ne zaman geleceği hakkında her hangi bir bilgilendirme yapmadı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)