BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiWhatsApp'a yeni özellik!----

WhatsApp'a yeni özellik!

WhatsApp'a yeni özellik!
29 Eylül 2022 - 13:57 www.finansgundem.com

WhatsApp uygulaması, kendini geliştirmeye devam ediyor.

Basit, sade ve güvenilir bir platform olan WhatsApp, ortaya koyduğu yeni güncellemeler sayesinde de kullanım deneyimini bir üst seviyeye çıkarmanın planlarını yapıyor. Peki ama şirketin sıradaki yeniliği neyle ilgili? İşte detaylar...

Meta çatısı altında faaliyetlerine devam eden WhatsApp, yeni bir güncellemeyle karşımıza çıkıyor. Önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılar için servis edilmesi beklenen özelliğin ismi Call Link. Peki ama Call Link ne işimize yarayacak?

Kararlı sürümün yayınlanmasıyla birlikte, artık kullanıcılar direkt olarak başlatmak istedikleri görüşmeler için bağlantı oluşturup bunu görüşmek istedikleri kişi veya kişilerle paylaşabilecek. Linki alan kişiler ise linke dokunarak saniyeler içerisinde görüşmeye dahil olabilecek. Hem sesli hem de görüntülü görüşmeler için kullanılabilecek Call Link, dediğimiz gibi bu hafta içerisinde kullanıcılara sunulmuş olacak.

Şirketin sürprizleri bununla da sınırlı değil. Söylentilere göre WhatsApp, ilerleyen zamanlarda 32 kişiye kadar desteklenen şifrelenmiş görüntülü toplantıların alt yapısını kurmak üzere. Bu özelliği de birkaç ay içerisinde duyuracak olan platform, yerini sağlamlaştırmaya devam edecek gibi görünüyor.

WhatsApp, bu telefonlarda kullanılmayacak

 

Facebook, Instagram ve WhatsApp için olası ücretli özellikler getiriliyor

 

Dev bankaların WhatsApp faturası 1 milyar dolar

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)