BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVolkan ve Emre neden gitmediler?----

Volkan ve Emre neden gitmediler?

Volkan ve Emre neden gitmediler?
28 Eylül 2014 - 10:13 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin iki yıldızı Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun Akhisar'a gitmeme sebeplerinin sakatlık olmadığı iddia edildi

Emre'nin G.Antep maçında tartıştığı Emenike'nin 11'de olduğunu öğrenince 'Sakatım' dediği, Volkan'ın 'Mert oynamalı' anketlerine kızdığı iddia ediliyor.

F.Bahçe ligin flaş ekibi Akhisar deplasmanına gideceği gün, sabah antrenmanında iki kaptanından gelen haberle sarsıldı. Cuma antrenmanına bel ağrıları nedeniyle katılmayan, ancak Akhisar kafilesinde olacağı belirtilen Volkan Demirel, sıkıntı devam ettiği için kadroya alınmadı. Emre Belözoğlu ise, taktik ağırlıklı geçen ve fiziksel yıpranmanın çok fazla yaşanmadığı dün sabahki antrenmanda sol arka üst adalesinde ağrı hissetti ve resmi site kadrodan çıkarıldığını açıkladı.

PERDE ARKASI BAŞTA

Ancak Samandıra'da perde arkasında konuşulanlar hiç de açıklandığı gibi değil. İsterseniz süreci en baştan alalım: G.Antep maçında saha içinde tartışan Emre ileEmenike'nin tüm çabalara rağmen halen küs oldukları öğrenildi. Teknik kadronun araya girerek Emenike'ye 'Git kaptanından özür dile' talimatını verdiği, ancak Nijeryalı'nın "Ben söyleyeceğimi kulübün resmi televizyonunda söyledim. Başka da söyleyecek sözüm yok. Kimseden de özür dilemem" diyerek bu talebi reddettiği öğrenildi. Emre Belözoğlu'nun da barış karşıtı bir tavır sergilediği ve Emenike hakkında "Benden sakın gelip özür dilemesin. Zaten dilese de kabul etmem. Böyle bir saygısızlığı affetmem mümkün değil. Binlerce kişinin önünde Fenerbahçe'nin kaptanına nasıl davranması gerektiğini öğrenecek" dediği öğrenildi.

BARDAK TAŞTI

Bu gerginliklerden sonra cumartesi sabahı formsuz Emenike'nin yaptığı harekete rağmen Akhisar kafilesine dahil edildiğini ve maçta 11'de oynayacağını öğrenen Emre Belözoğlu, sakatlığını gerekçe göstererek, takımın en formda ismi olmasına rağmen Manisa deplasmanına gelmedi.

VOLKAN'A NE OLDU

İsmail Kartal, 3 maç boyunca iyi performans gösteren Mert Günok'u Akhisar maçında da oynatarak ödüllendirmek istedi. Bunu duyan Volkan, devam eden bel ağrılarını gerekçe gösterdi ve İstanbul'da kaldı. Ayrıca Volkan'ın hafta içerisinde yapılan 'Mert ile devam edilmeli' yönündeki yorum ve anketlere de bozularak böyle bir karar verdiği ileri sürüldü. İşte Samandıra'dan sızan dedikodular bunlar. Ancak unutulmasın ki, henüz olayın tarafları suskunluğunu koruyor. Gerçeği sadece onlar açıklayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)