BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaVodafone'dan Samsung S4 kampanyası----

Vodafone'dan Samsung S4 kampanyası

Vodafone'dan Samsung S4 kampanyası
24 Nisan 2013 - 12:05 www.finansgundem.com

Vodafone Türkiye, Samsung'un yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy S4'ü ayda 29 liradan başlayan fiyatlarla Vodafone Red aboneleriyle buluşturacak

Vodafone Türkiye, Samsung'un yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy S4'ü ayda 29 liradan başlayan fiyatlarla Vodafone Red aboneleriyle buluşturacak. Vodafone'un açıklamasına göre, Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) Teknolojik kategorisinde satılacak olan Samsung Galaxy S4, Vodafone Red kullanıcılarının tarifelerine ayda 29 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle sunulacak. Vodafone Red'in Samsung Galaxy S4'e yaptığı sürpriz kapsamında ise Samsung Galaxy S4'e Vodafone Red tarifeleriyle sahip olacak ilk 5 bin kişi, 200 lira değerindeki orjinal Samsung aksesuar paketi ve 16 GB hafızalı microSD karta ücretsiz sahip olacak.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye olarak abonelerin dünya kalitesinde son teknolojilere Vodafone farkıyla eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilmesi, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilmesi için bir süre önce ACAİP'i hayata geçirdiklerini hatırlatarak şunları kaydetti:
"Vodafone'da, 'ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay' diyoruz. Şimdi de merakla beklenen SamsungGalaxy S4'ü Vodafone Red farkıyla abonelerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Samsung Galaxy S4'ü Red tarifeleri ile alanlar Vodafone Red'in hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanabilecekler. Vodafone Red dünyasına giren abonelerimiz özel müşteri hizmetlerinden mobil destek ekibine, ücretsiz Back-Up kişisel asistanlık hizmetinden seçkin restoranlarda indirimlere kadar birçok alanda özel fırsatlara sahip oluyorlar.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)