BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporVodafone Arena için yeni tarih!----

Vodafone Arena için yeni tarih!

Vodafone Arena için yeni tarih!
15 Eylül 2015 - 13:24 www.finansgundem.com

Yeni stat için yoğun çaba harcayan Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena’nın ligin ikinci yarısına yetişmesini beklediği öğrenildi.

Beşiktaş -Medipol Başakşehir maçının saat 17.00'de oynanmasına ve hava koşullarının uygun olmasına karşın 76 bin kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı'na sadece 10 bin 419 taraftar geldi. Bu tablo, siyah-beyazlı yönetimi şaşkınlığa uğrattı.

Skenderbeu-Beşiktaş maçına Macar hakem

Yöneticiler, Mario Gomez'in golleriyle 2-0 kazanılan karşılaşma sonrası, "Rakiplerimizin sergilediği futbol ortada. Biz ise iyi oynuyoruz. İlginin daha fazla olması lazım" ifadelerini kullandılar.

Öte yandan siyah-beyazlılar, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın kullanıma hazır duruma gelmesiyle birlikte rakipleri boğan atmosferin yakalayacaklarını düşünüyor. Yeni stat için yoğun çaba harcayan Beşiktaş yönetiminin, Arena’nın ligin ikinci yarısına yetişmesini beklediği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)