BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarVisa destekli kripto banka kartı----

Visa destekli kripto banka kartı

Visa destekli kripto banka kartı
10 Ekim 2022 - 09:06 www.finansgundem.com

Dünyada hiçbir düzenlemeye tabi olmayan kripto paralarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Visa destekli kripto kartı birçok ülkede ve işyerinde kullanılabilecek.

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ

Credit Suisse, Deutsche Bank’tan daha değerli olan kripto para borsası FTX, 40 ülkedeki müşterilere kripto bağlantılı banka kartları sunmak için Visa ile küresel bir anlaşma imzaladı.

ABD'de halihazırda mevcut olan FTX hesabına bağlı Visa banka kartları, şimdi başta Latin Amerika olmak üzere, Avrupa ve Asya'yı takip etmek üzere düzinelerce ülkede kullanıma sunulacak.Finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre kartlar, kullanıcıların dünya çapında Visa kabul eden 80 milyon işyeri lokasyonunda FTX cüzdanlarındaki kripto bakiyesi ile mal ve hizmetler için dönüştürme ve ödeme yapmalarını sağlıyor.

365 GÜN 24 SAAT İŞLEM YAPILABİLECEK

FTX CEO'su Sam Bankman-Fried, "Bu kart, kullanıcıların FTX kripto bakiyelerini günde 24 saat, yılda 365 gün güvenli bir şekilde ve herhangi bir idari veya işlem ücreti olmadan kullanmalarına izin veriyor" dedi.

Visa'nın Kripto Para Birimi Başkanı Cuy Sheffield şunları söyledi: "Visa'da dijital para birimlerinin finansal hizmetlerin ve para hareketinin geleceği üzerinde kalıcı bir etkisi olacağına inanıyoruz."
Bu arada, FTX, 2019 yılında Sam Bankman-Fried ve Gary Wang tarafından kurulan bir kripto para borsası. Platformun öne çıkan özelliği ise futures conract’lar yani kaldıraçlı ve vadeli işlemler.

Credit Suisse kaybettiği fonların peşinde

 

Credit Suisse, Çin'de ortağının hissesini satın aldı

 

Kripto parayla neler satın alınabilir?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)