BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkVakıfbank, 80 milyon $'lık kredi aldı----

Vakıfbank, 80 milyon $'lık kredi aldı

Vakıfbank, 80 milyon $'lık kredi aldı
10 Mayıs 2013 - 14:16 www.finansgundem.com

Vakıfbank, 80 milyon dolar TurSEFF kredisi sağladı

VakıfBank  Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 80 milyon dolar tutarında TurSEFF kredisine imza attı. VakıfBank, temin ettiği bu krediyi KOBİ'lere yönelik enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji yatırımlarının finansmanında kullanacak.
Yurt dışından sağladığı uzun vadeli ve düşük maliyetli kaynaklarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam eden VakıfBank, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'nın (EBRD) İstanbul'da düzenlenen 22. Yıllık Genel Kurul Toplantısı'nda 80 milyon dolar tutarında TurSEFF kredisine imza attı.
EBRD'den temin edilen kredi, KOBİ'lerin enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji yatırımlarının desteklenmesi amacıyla kullandırılacak. VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, kredi hakkında "EBRD ve VakıfBank, TurSEFF programı kapsamında sağlanan kredi ile KOBİ'lerin finansmanı alanında işbirliklerini sürdürüyor. VakıfBank, stratejisine uygun olarak TurSEFF ile hızla büyüyen ve finansman ihtiyacı artan KOBİ'leri ve ülke ekonomisini desteklemeye devam ediyor" diye konuştu.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)