BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUzman isimden 'hava kirliliği' uyarısı!----

Uzman isimden 'hava kirliliği' uyarısı!

Uzman isimden 'hava kirliliği' uyarısı!
09 Kasım 2021 - 11:46 www.finansgundem.com

Sosyal medya hesabından hava kirliliği açısından tehlikeli olan bölgeleri tek tek sayan Prof. Dr. Orhan Şen, "Sis ve soğuk hava ile ısınma ve ulaşımdan kaynaklı hava kirliliği başladı" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Orhan Şen sosyal medya hesabından uyarılarda bulundu.

Prof. Dr. Şen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sis ve soğuk hava ile ısınma ve ulaşımdan kaynaklı Hava Kirliliği başladı. Bugün İstanbul'un Ümraniye, Esenyurt, Alibeyköy, Sultangazi, Bağcılar, Mecidiyeköy ve Kartal'da hava kalitesi hassas durumda. Akhisar, Torbalı, Denizli, Ankara Siteler ve Çankaya (ulaşım), Iğdır'da sağlıksız durumda.

HAVA DURUMU UYARISI

"Bugün akşam Marmara, Batı ve Orta Karadeniz kıyı ve iç kesimleri ile Doğu Karadeniz kıyısı ile İç Anadolu'nun kuzeyi yağmurlu, Trabzon'un batısı ile Giresun Samsun, Ordu'da kuvvetli yağış. Sabah ve akşam kuzey ve iç kesimlerde sise devam. Batı Karadeniz ve Ege de rüzgar kuvvetli.

"Sıcaklıklar bu akşamdan itibaren kuzeyde 4-5 C iç doğu bölgelerde 7-8 C düşecek bu düşüş 2 gün sürecek Cuma günü yağışla birlikte soğuk hava terk ederek geçtiğimiz hafta gibi olmasa da sıcaklıklar 3-4 C yükselecek. Gene güney bölgelerde yağış yok."

Meteoroloji'den hava durumu raporu! Sis ve pusa dikkat

 

Güneş ışığı ve havadan yakıt üretecek sistem geliştirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)