BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakÜnlü yatırımcılar hisseyi bıraktı!----

Ünlü yatırımcılar hisseyi bıraktı!

Ünlü yatırımcılar hisseyi bıraktı!
04 Haziran 2014 - 06:57 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü yatırım ve aracılık şirketlerinin eski yöneticileri, para piyasalarını bir kenara bıraktıkıp bambaşka alana yönlendiler

 Goldman Sachs Group ve Morgan Stanley gibi şirketlerin eski yöneticilerinden Jay Dweck, “Live Better” (Daha İyi Yaşa) adında bir şirket kurup, oldukça lüks evler ve sistemler satmaya, restorasyonlar yapmaya başladı. Evinde 5 bin 600 fiber kablo ile aydınlatılan ve “Stradivarius keman”dan esinlenilen bir havuzu bulunan Dweck, hedefi de ısıtma, güvenlik sistemlerinin yanı sıra 24 TV, 140 mikrofon ve 90 otomatik perdeyle kullanıcısının zevklerini anlayan düzenekler kurmak.

Lüks ‘site’ de satıyorlar

Goldman Sachs’ta yöneticilikten ayrılan bir başka kişi de Paul Scialla. İkiz kardeşiyle birlikte Delos Living LLC şirketini kuran Scialla, özel mantar yer kaplamaları, temiz hava ve mikrop önleyici ortam yaratan özel boyalar pazarlarken işi büyütmüş. Las Vegas’ta özel otel odaları ve Los Angeles’ta özel ışıklandırmalı ortamlar sunan hatta “C vitamini banyosu” bile olan ofisler de pazarlıyor. Hatta Leonardo DiCaprio’ya 5 daire satmış.

Lehman Brothers’ın eski başkan yardımcılarından Monica Kirchner ise Kaliforniya’da kurduğu şirketiyle “.com” yerine farklılık arayanlara “.luxury” uzantılı siteler kurup satıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)