BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜnlü yatırımcı Ackman'dan Biden'a çağrı: Adaylıktan çekil!----

Ünlü yatırımcı Ackman'dan Biden'a çağrı: Adaylıktan çekil!

Ünlü yatırımcı Ackman'dan Biden'a çağrı: Adaylıktan çekil!
30 Kasım 2023 - 08:46 www.finansgundem.com

Ünlü yatırımcı Ackman, ABD Başkanı Biden'ın adaylıktan vazgeçmesi gerektiğini söyledi. Ackman, "Biden'ın yapması gereken doğru şey kenara çekilmek, aday olmayacağını söylemek ve rekabet için fırsat yaratmak" ifadesini kullandı.

Milyarder yatırımcı Bill Ackman, ABD Başkanı Joe Biden'ın ikinci bir dönem için seçim yarışına girerek siyasi itibarını zedeleme riski taşıdığını ve Temsilciler Meclisi üyesi Dean Phillips'in Demokrat Parti'nin baaşkan adaylığı için ön seçim mücadelesinin ilgisini çektiğini söyledi.

Ackman, "Biden'ın pek çok iyi şey yaptığını düşünüyorum. Ancak aday olması halinde bırakacağı mirasın iyi bir miras olmayacağını düşünüyorum. Bence Biden'ın yapması gereken doğru şey kenara çekilmek, aday olmayacağını söylemek ve rekabet için fırsat yaratmak" dedi.

Pershing Square Capital Management'ın kurucusu kısa bir süre önce Phillips ile görüştüğünü ve 54 yaşındaki kongre üyesinden "etkilendiğini" söyledi.

"Entelektüel açıdan en iyi durumda olmanız gerekir. Ve Biden'ın o noktada olduğunu düşünmüyorum" diyen Ackman, "Bunu Başkan'ı aşağılamak için söylemiyorum," diye devam etti. "Ama bence fiziksel ve bilişsel olarak zirveyi çoktan geride bıraktı."

Anketler, seçmenlerin Biden'ın dört yıl daha görev yapmaya uygunluğu konusunda ciddi şüpheleri olduğunu gösteriyor. Bu ayın başlarında 81 yaşına giren Biden, halihazırda tarihteki en yaşlı ABD Başkanı.

Bill Ackman: Tren kazası ihtimali giderek artıyor

 

Milyarder Bill Ackman daha az konuşacak

 

Biden'ın oğlu ifadeye çağrıldı

 

Amerikalılar kötüleşen finansal koşullar nedeniyle Başkan Joe Biden’ı suçluyor

 

Biden, 5 eyalette Trump'ın gerisine düştü

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.30 Kasım 2023 09:17

    O BİNLERCE YIL ÖNCE YASAMIŞ KAHİNLERİN SÖZLERİNE İNANDIĞINDAN ARTIK KİTAP EHLİNDEN DEĞİLDİR KAHİN EHLİDİR ŞEYTAN EHLİDİR