BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü oyuncuyu hastanelik ettiler!----

Ünlü oyuncuyu hastanelik ettiler!

Ünlü oyuncuyu hastanelik ettiler!
07 Mart 2014 - 09:19 www.finansgundem.com

Oyuncu Emre Karayel, katıldığı doğum ünü partisinde bir korumayla kavga etti ve hastaneye kaldırıldı

Ünlülerin avukatı Deniz Ketenci'nin yaş günü partisine ünlüler akın etti. Keyifli gecede, bir korumayla kapışan oyuncu Emre Karayel'in burnu kırıldı.  

Güzel başlayan gece tatsız bitti. Ünlülerin avukatı Deniz Ketenci yeni yaşını Nişantaşı’ndaki Zihni Bar’da kutladı. Partiye, tarihçi İlber Ortaylı'dan Mübariz Mansimov'a, Meltem Cumbul'dan Saba Tümer'e çok sayıda tanınmış isim katıldı. Sinem Kobal’la yollarını ayıran Arda Turan da konuklar arasındaydı. Milli oyuncu, gecenin finalinde gazetecilere "Lütfen yanlış şeyler konuşmayalım" dedi.  

KISA SÜRELİ BAYGINLIK GEÇİRDİ 

Renkli görüntülerin yaşandığı partinin sonu ise kötü geldi. '1 Erkek 1 Kadın' adlı dizide rol olan Emre Karayel, mekanda bilinmeyen nedenle bir işadamının korumasıyla tartıştı. 
Alevlenen kavgada korumanın kafa darbesiyle Karayel’in burnu kırıldı. Kısa süreli baygınlık geçiren Karayel, oyuncu arkadaşları tarafından Fulya'daki bir hastaneye götürüldü. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)