BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnlü futbolcudan eşine 'iftira atıyor' suçlaması----

Ünlü futbolcudan eşine 'iftira atıyor' suçlaması

Ünlü futbolcudan eşine 'iftira atıyor' suçlaması
12 Kasım 2016 - 15:13 www.finansgundem.com

Beşiktaş ve Milli Takım'ın eski futbolcularından İbrahim Toraman, boşanmak üzere olduğu eşi Eylem Toraman'ı savcılığa şikâyet etti.

Ünlü futbolcu İbrahim Toraman, eşinin medyayı kullanarak kendisine kumpas kurduğunu ve boşanma davasını lehine sonuçlandırmak için iftira attığını ileri sürdü.  Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre Toraman şikâyet dilekçesinde, Eylem Toraman'ın evliliğinin bozulmasından sonra art niyetli olarak medyayı kullanmaya çalışarak, elde ettiği saygınlık ve prestijlerle dolu kariyerini zedelemeye çalıştığını kaydetti.

Süregelen boşanma davasında lehine sonuç alabilmek için kendisine iftira attığını ileri süren ünlü futbolcu, Eylem Toraman'ın gayri ahlaki ve art niyetli olarak karalama kampanyası başlattığını belirtti. Bir dizi programlara katılarak, eşinin en yakın arkadaşıyla kendisini aldattığını iddia ederek kendisine attığı iftiraları basın önüne serdiğini anlatan Toraman, "Eylem, kendisini aldattığımı iddia ettiği A.T.'yi devam eden boşanma davasında kendisi lehine tanıklık yapmadığı için tehdit etti. A.T.'nin şikâyeti üzerine adli makamlarca yargılandı ve hapis cezasına çarptırıldı" dedi.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)