BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTFF'den delege sayısı hakkında açıklama----

TFF'den delege sayısı hakkında açıklama

TFF'den delege sayısı hakkında açıklama
02 Mayıs 2024 - 17:13 www.finansgundem.com

TFF, olağanüstü genel kurul yapılması talebiyle güncel ve geçerli imzası bulunan delege sayısının 94 olduğunu duyurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı yazılı açıklamada, delege sayılarına ilişkin farklı isimlerden ve sosyal medyadan yapılan bildirimlerin tamamiyle yanlış olduğu ve bu gerçek dışı beyanlara itibar edilmemesini yönünde bilgilendirmede bulundu.

TFF'den yapılan yazılı açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonuna olağanüstü kongre çağrısıyla ulaşan imza sayısı bugün itibarıyla 109'dur. İmzalarını noter onayıyla resmen geri çeken delege sayısı 13'tür. Yetkisiz kişilerin geçersiz imza sayısı 2'dir. Sonuç itibarıyla olağanüstü genel kurul yapılması talebiyle TFF'de imzası bulunan delege sayısı 94'tür. Kamuoyunu yanıltmak maksadıyla verilen gerçek dışı beyanlara itibar edilmemesini kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız" ifadeleri kullanıldı.

TFF'ye eleştiriler devam ediyor

TFF yönetimine karşı "acil seçim" çağrılarında bulunan futbol kulüpleri arasında başı çeken takımlardan İstanbulspor'un Başkan Yardımcısı Bayram Saral ise bugün yaptığı açıklamada, "TFF'nin 18 Temmuz'dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Bu sayı yakında 150-200'ü bulacak. Olağanüstü Genel Kurul için yeterli sayıyı aştık. İyi niyetli bir TFF ve başkanı, isterse bu seçimi Haziran aynın ilk haftasına yetiştirir" ifadelerini kullanmıştı.

TFF Başkanlığı için yeni aday!

 

Büyükekşi TFF için seçim kararını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)