BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiÜnlü cerrah hayatının şokunu yaşadı----

Ünlü cerrah hayatının şokunu yaşadı

Ünlü cerrah hayatının şokunu yaşadı
03 Eylül 2021 - 16:53 www.finansgundem.com

Ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Derya Uludüz, siber saldırganların hedefi oldu. Dolandırıcılar Uludüz’ün sosyal medya hesabını çalarak, arkadaş grubunda bulunan kişileri dolandırdı. Derya Uludüz soluğu savcılıkta aldı…

Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Uludüz’ün sosyal medya hesabı siber saldırganlar tarafından çalındı.

Prof. Dr. Derya Uludüz, hayatının şokunu yaşatan olayı şöyle anlattı: “Sosyal medyada bir hesabım var benim o hesabı bir mesaj geldi ve çok sevdiğim çok samimi olduğum bir arkadaşımdan Ayşe hanım bana yazmış işte Deryacım çok güzel bir baş ağrısı ile ilgili yeni bir haber var makale var orada senden de bahsediyorlar senin sözlerinden istersen bir bak diye. Makaleye tıkladıktan sonra bir daha sosyal medya hesabıma ulaşamaz oldum. Ulaşamayınca acaba dedim telefonumla ilgili bir durum mu var, şifremi mi yanlış yazdım diye tekrar tekrar yazdım. Sonra hiçbir şekilde giremedim, mesaj gelecek cep telefonunuza diyordu ama cep telefonuma mesaj gelmiyordu."

CNN Türk Muhabiri Sema Akbulut ve kameraman Ümit Sertabipoğlu’nun haberine göre Prof. Dr. Derya Uludüz’ün sosyal medya hesabını çalan dolandırıcılar ise, sahte yatırım mesajları yayınlamaya başladı. Uludüz’ün arkadaş grubundaki kişiler de o hesaplara para yatırmaya başladı.

Kısa süre sonra Prof. Dr. Derya Uludüz’ün arkadaşları tek tek onu arayarak dolandırıldıkları şikayetinde bulundu. Ünlü cerrah, savcılığa giderek dolandırıcılardan şikayetçi oldu.

Yatırım devi kripto uzmanları arıyor

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)