BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarYatırım devi kripto uzmanları arıyor----

Yatırım devi kripto uzmanları arıyor

Yatırım devi kripto uzmanları arıyor
03 Eylül 2021 - 15:56 www.finansgundem.com

1,4 trilyon dolardan fazla varlık yöneten Franklin Templeton, dünyanın en büyük bağımsız varlık yöneticilerinden biri konumunda.

Yatırım devi şirket Franklin Templeton, kripto para uzmanı aradığına dair iş ilanı yayımladı.

1 Eylül tarihinde paylaşılan LinkedIn iş ilanlarına göre ABD'li varlık yöneticisi, kripto para ticareti ve araştırma ekibine liderlik etmek üzere iki orta ve üst düzey uzman arıyor.

Franklin Templeton'ın yeni açılan pozisyonları, Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH) dahil olmak üzere "en büyük, en likit ve ticareti yapılabilir kripto varlıklar" üzerinde çalışmak üzere profesyoneller bulmak için oluşturuldu.

Şirketin kripto para araştırma analisti değerleme modelleri oluşturmak, portföy yöneticilerini ve üst düzey yöneticileri ilgili iş fırsatları, düzenlemeler ve "stake" gibi teknolojiler hakkında bilgilendirmekten sorumlu olacak. Ekibe dahil olacak analistin, Franklin Templeton'ın kripto para sektöründeki yeni ürünleri yönetmesi ve portföyü genişletmeye yardımcı olması bekleniyor.

Trader pozisyonu, portföy işlemlerinin zamanında yürütülmesinden, uzlaşmayı içeren iş süreçlerinin desteklenmesi gibi konulardan sorumlu olacak. Beklenen özelliklerde, "Niceliksel trader, platformun büyümesini desteklemek için araçlar oluşturmak adına geliştiricilerle birlikte çalışmak veya yeni araçlar oluşturmak için süreç otomasyonu sunacak" diyor.

Yönetimi altında 1,4 trilyon dolardan fazla varlığa sahip olan Franklin Templeton, profesyonelce yönetilen birkaç yatırım fonu sunan, dünyanın en büyük bağımsız varlık yöneticilerinden biri. Şirket, son yıllarda blockchain ve kripto para sektörünü iş yapısına eklemeye çalışıyor.

2019'da Franklin Templeton, blockchain tabanlı bir pazar yeri olan Etki İspatı (Proof of Impact) yatırım turuna öncülük etti. Daha önce Franklin Templeton Investments, blockchain tabanlı hisselere odaklanan bir devlet para piyasası fonu için Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na izahname sunmuştu.

BofA'dan büyüme tahmini revizyonu

Powell’ın tehlikeli oyunu

Pandemi krizi dünya ekonomisi için fırsat olabilir

1 milyarlık vurgunda yeni detay!

JPMorgan analistlerini endişelendiren artış!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)