BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporÜnal Aysal son sözü söyledi----

Ünal Aysal son sözü söyledi

Ünal Aysal son sözü söyledi
03 Ağustos 2014 - 08:04 www.finansgundem.com

G.Saray Başkanı Ünal Aysal Eskişehirspor ile transfer görüşmelerinin durduğunu açıkladı

Tarık Çamdal iki sezondur G.Saray’ın hedefindeki isim olurken buna dönem dönem Erkan Zengin de katıldı. Bu yıl da sağ bekteki alternatifleri artırmak isteyen Cimbom, Tarık Çamdal için girişimde bulunurken istenilen 8 milyon Euro şaşkınlık yarattı... Ardından yapılan pazarlıklarla Eskişehir rakamı 5 milyon Euro civarına indirse de G.Saray ise takasta oyuncu kullanmak isteyince bu transfer çıkmaza girdi. 
 
Ancak bu kez Eskişehirspor yönetimi transferi öyle bir duruma getirdi ki G.Saraylı yöneticiler kulaklarına inanamadı... İlk önce Eskişehirsporlu yöneticilerin kendi aralarında yaptıkları “Seve seve alacaklar, elimize düştüler” sözleri sarı-kırmızılı yönetimi küplere bindirirken son olarak yapılan Erkan Zengin ve Tarık Çamdal için 20 milyon TL istedik açıklaması iplerin kopmasına neden oldu. 
 
ARTIK ÇOK ZOR!
 
Erkan Zengin için bir istekte bulunmadıklarının altını çizen G.Saray yönetimi, Kırmızı Şimşekler’in transfer sürecindeki tavrından da oldukça şaşkın. Başkan Ünal Aysal, konuyla ilgili 3puan.com’a konuşurken “Biz sadece Tarık Çamdal’ı istedik. Erkan Zengin nereden çıktı? Biz 2 hafta önce Tarık defterini kapattık. Çünkü rakamdan daha çok yaklaşım tarzı hoşumuza gitmedi. Rakamlar iner, çıkar. Bu sorun değil. Ama bazı söylenenler var. Onları keşke söylememiş olsalardı. Bir de şimdi Erkan Zengin ve Tarık için 20 milyon TL diyorlar. Anlayamadık” sözleriyle bu transferin gerçekleşmesinin neredeyse imkansız olduğunu söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)