BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜlkesinden kaçtığı söylenen Rus spiker meğer Urfa’daymış----

Ülkesinden kaçtığı söylenen Rus spiker meğer Urfa’daymış

Ülkesinden kaçtığı söylenen Rus spiker meğer Urfa’daymış
05 Ekim 2022 - 08:19 www.finansgundem.com

Rusya devlet kanalı spikeri Yekaterina Andreyeva’nın ülkesinden kaçtığı ileri sürülürken, sunucu Türkiye’de olduğunu, İstanbul ve Urfa’yı gezdiğini açıkladı.



Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ilk günlerinde devlet kanalı ORT'de yapılan savaş karşıtı protesto epey ses getirmişti. Kanalda editörlük yapan Marina Ovsyannikova, haber bülteni sırasında elinde “Savaşa hayır” yazan bir pankartla canlı yayına çıkmıştı. Ovsyannikova, bu eylemi ile ilgili hakim karşısına çıktı.

İSTANBUL VE ŞANLIURFA'YI GEZDİKTEN SONRA DÖNECEK

Protestoya tepkisiz kalan ünlü sunucu Yekaterina Andreyeva, eleştirilerden nasibini aldı. Dün Andreyeva'nın Türkiye'ye kaçtığı iddiası ortaya atıldı. Ünlü sunucu sosyal medyadan Türkiye'de olduğunu doğruladı. Sunucu, İstanbul ve ‘peygamberler şehri' olarak adlandırdığı Şanlıurfa'yı gezdikten sonra Moskova'ya döneceğini söyledi.

OVSYANNİKOVA EN ÇOK ARANANLAR LİSTESİNDE

Rus devlet kanalındaki eylemi yapan Marina Ovsyannikova da ortadan kayboldu. 44 yaşındaki Ovsyannikova'nın yaklaşık 2 aydır ev hapsinde tutulduğu Moskova'daki evinden kızıyla birlikte kaçtığı ortaya çıktı. 10 yıl hapsi istenen ünlü gazeteci, en çok arananlar listesinde.

Açtığı pankartla gündeme oturan Rus gazetecinin yeni işi!

 

Putin: Ünlü Rus gazeteciye yönelik suikast engellendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)