BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin: Ünlü Rus gazeteciye yönelik suikast engellendi----

Putin: Ünlü Rus gazeteciye yönelik suikast engellendi

Putin: Ünlü Rus gazeteciye yönelik suikast engellendi
25 Nisan 2022 - 14:31 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bugün, Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin (FSB) ünlü Rus gazetecilerden birine yönelik suikastı engellediğini açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD ve Batı'da görevli kişilerin Rus gazetecileri öldürme girişiminin önlendiğini ileri sürdü. Putin, CIA da dahil Batılı istihbarat servislerinin Kiev'e Rus gazetecileri öldürmeye gönderdiğini iddia etti.

Rusya Başsavcılığı çalışanlarıyla toplantıda konuşan Putin, “Bu sabah FSB birimleri, ünlü Rus gazetecilerden birine saldırmayı ve onu öldürmeyi planlayan terör grubunun faaliyetlerini önledi. Elbette şimdi bunu reddedecekler fakat bulgular ve kanıtlar çürütülemez nitelikte” ifadelerini kullandı.

Putin CIA'yı suçladı

Putin, Batı’nın Rusya’yı içeriden yok etmeye çalıştığını ancak bu tür girişimlerin başarısız olacağını belirtti. Putin, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı’nı da suçladı.

Interfax haber ajansı, milliyetçi bir grubun üyelerinin Rus yetkililer tarafından gözaltına alındığını söyledi. Ukraynalı casusların emriyle hareket eden grubun Rus gazeteci Vladimir Solovyev’i hedef aldığı iddia edildi. Ancak Reuters’ın haberine göre Putin, konuyla ilgili herhangi bir kanıt sunmadı. Putin, Batı medyasını ‘Rusya karşıtı propaganda’ yapmakla suçladı.

Rusya'dan Moldova'ya Transdinyester açıklaması

Mariupol’daki Azovstal fabrikasından insani koridor açılıyor

Rheinmetall, Ukrayna’ya ağır silah ihracatı için hükümetten onay istedi!

Putin, Macron'u tebrik etti

Leyen: Rus yakıtına bağımlılık sürdürülemez

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)