BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Ukrayna'ya yapılan yardım 130 milyar doları buldu"----

"Ukrayna'ya yapılan yardım 130 milyar doları buldu"

Ukrayna'ya yapılan yardım 130 milyar doları buldu
15 Ağustos 2023 - 15:42 www.finansgundem.com

ABD makamlarını 2014’te Kiev'deki protestolara sponsorluk yapmakla suçlayan ABD Başkan adayı Kennedy, Ukrayna'ya yapılan askeri ve mali yardımın 130 milyar doları bulduğunu ifade etti.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan adayı Robert F. Kennedy Jr., televizyon sunucusu Tucker Carlson’a verdiği demecinde Ukrayna'ya yapılan askeri ve mali yardımlara değindi.

ABD'nin Ukrayna'ya yaptığı yardım giderlerinin şimdiden 130 milyar doları bulduğunu belirten Kennedy, aynı zamanda milyonlarca Amerikalının sağlık sigortasından ve gıda kuponlarından yoksun durumda olduğunu söyledi.

Carlson’un X (daha önce Twitter) hesabında paylaşılan röportajda Kennedy, “Şu ana kadar oraya 130 milyar dolar yolladık. 15 milyon Amerikalının sağlık sigortası yokken, 30 milyon Amerikalıyı yemek kuponlarından mahrum ederken nasıl 130 milyar dolar gönderebiliriz” diye konuştu.

2014’teki Maydan olayları sırasında Ukrayna’ya yapılan yardımı da eleştiren Kennedy, “CIA için örtü görevi gören ABD Uluslararası Kalkınma Ajansı bu protestolara 5 milyar dolar katkıda bulundu. Daha sonra gösteriler darbeye yol açtı” ifadelerini kullandı.

Kennedy, ABD'nin biyolojik silah programları kapsamında Ukrayna'da biyolojik laboratuvarlar kurduğunu da dile getirdi.

ABD’li politikacı, “Biyolojik silahlar geliştirdiğimiz için Ukrayna'da biyoloji laboratuvarlarımız var, bu silahlarda, önceki neslin erişimi olmadığı CRISPR teknolojisinin her türlü yeni sentetik biyolojisi ve genetik mühendisliği yöntemlerini kullanılıyor” vurgusunu yaptı.

Ukrayna'ya 200 milyon dolarlık yeni askeri yardım

 

AB'den Ukrayna'ya 20 milyar euro yardım sağlandı

 

ABD: Ukrayna için mermi üretimini artırdık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)