BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna İran'ı üstü kapalı uyardı!----

Ukrayna İran'ı üstü kapalı uyardı!

Ukrayna İran'ı üstü kapalı uyardı!
21 Temmuz 2022 - 14:39 www.finansgundem.com

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleg Nikolenko, İran yönetiminin "Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırganlığını dolaylı olarak haklı çıkaran" açıklamalarına ilişkin konuştu.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, İran'a, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırganlığını körükleyecek herhangi bir açıklamadan kaçınma çağrısı yaptı.

Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Oleg Nikolenko, "Rusya'nın açtığı savaşın başlangıcından bu yana İran, tarafsızlığını açıkça ilan etti. Ateşkes ve siyasi-diplomatik çözüm çağrısı yaptı. Bu bağlamda Ukrayna tarafı, İran yönetiminin söylemindeki değişiklikten endişe duyuyor" değerlendirmesinde bulundu.

'Tüm suçlamalar temelsiz ve manipülatiftir'

Sözcü, Rusya'nın saldırgan eylemlerine göz yummanın, Rusya'yı sadece Ukrayna halkına karşı nedensiz bir savaşa devam etmeye teşvik etmekle kalmayıp, aynı zamanda dünyanın diğer bölgelerindeki barış ve güvenliğin istikrarsızlaştırılması için zemin hazırladığını belirtti.

Nikolenko, "(Ukrayna'nın) Rusya'ya yönelik saldırı hazırlığı iddiasıyla ilgili tüm suçlamalar temelsiz ve manipülatiftir. İran tarafını Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırganlığını körükleyecek herhangi bir açıklama veya adımdan kaçınmaya çağırıyoruz" dedi.

ABD: Lavrov'un açıklaması Ukrayna'nın ilhak edileceği anlamına geliyor

 

CIA, Rusya'nın Ukrayna'daki asker kaybını açıkladı

 

İran, Rusya ile ticarette ruble ve riyal kullanmaya başladı

 

Rusya Devlet Başkanı Putin, İran'da

 

​​​​​​​

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)