BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin, bahar ayında büyük bir saldırı planlıyor!----

Putin, bahar ayında büyük bir saldırı planlıyor!

Putin, bahar ayında büyük bir saldırı planlıyor!
29 Nisan 2024 - 13:19 www.finansgundem.com

Rusya ve Ukrayna arasındaki süregelen çatışma, istihbarat ve askeri kaynakların dikkatini çekmeye devam ediyor. Putin'in, havaların ısınmasıyla birlikte büyük bir taarruz planladığına dair endişeler artıyor.


24 Şubat 2022'de başlayan ve halen devam eden Rusya-Ukrayna savaşı bitmek bilmezken, askeri ve istihbarat kaynakları dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ukraynalı iki istihbarat yetkilisi İngiltere'nin çok okunan gazetelerinden Financial Times'a Rusya'nın geniş çaplı bir saldırı düzenleyeceğini söyledi. İsmi açıklanmayan kaynaklar Rusya'nın Mayıs ayının sonu ya da Haziran ayının başında yeni bir taarruz başlatacağını iddia etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kış aylarında Ukrayna'nın doğusuna başlattığı askeri operasyonlarda 23 kasabanın Rusya'ya geçtiği belirtilirken kaynaklar, "Rusya son dönemde cephedeki kritik noktalara saldırıyor. Bunlar büyük bir saldırının öncüsü" dedi.

Öte yandan Ukrayna ordusuna tedarik sağlayan bir yetkili Alman Bild gazetesine konuştu. Yetkili, Rusya'nın 20 bin ile 40 bin askerle saldırı düzenleyebileceğini söylerken, sınırın hem kuzey hem de doğusunun aynı anda korunamayacağını dile getirdi.

Ukraynalı yetkililer Harkiv'e büyük bir saldırı düzenlenebileceğini söylerken Bild'e konuşan bir yetkili Donetsk'e de saldırı düzenlenebileceğini duyurdu.

Bild'e konuşan bir diğer yetkili ise Rusya'nın yeni taktikler öğrendiğini ve artık hava gücünü daha etkili kullanabildiklerini açıkladı.

Bild, Ukrayna'nın sınıra yakın bölgelere tanksavar "ejderha dişleri"ni yerleştirdiğini de yazdı. Bunlar aracılığıyla Rusya'nın kara harekatı yapmasının engellediği kaydedilirken Ukrayna'nın silah ve mühimmat sıkıntısı çektiğine de dikkat çekildi.

Batılı bankalar Rusya'ya yüz milyonlarca euro vergi verdi

 

Moskova'dan Batı'ya "Rus varlıkları" uyarısı

 

Ukrayna ve Rusya İstanbul'da barışın kıyısından dönmüş

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)