BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya Devlet Başkanı Putin, İran'da----

Rusya Devlet Başkanı Putin, İran'da

Rusya Devlet Başkanı Putin, İran'da
19 Temmuz 2022 - 16:51 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile gerçekleştirilecek Astana formatında 7. Üçlü Zirve'ye katılmak üzere İran'ın başkenti Tahran'a geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere İran’a geldi. Putin, başkent Tahran’da İranlı yetkililer tarafından karşılandı.

Putin, ziyareti çerçevesinde İranlı mevkidaşı İbrahim Reisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Astana formatındaki 7. Üçlü Zirve’ye katılacak. Erdoğan ve Reisi ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirmesi beklenen Putin’in, İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney ile de bir araya gelmesi planlanıyor.

Zirvenin gündemi

Astana formatındaki zirvede, Suriye'deki güncel gelişmeler, PKK/YPG ve DEAŞ başta olmak üzere bölge güvenliğine tehdit teşkil eden terör örgütleriyle mücadele, siyasi çözüme yönelik çabalar, insani durum ve Suriyelilerin ülkelerine gönüllü geri dönüşleri konularının ele alınması öngörülüyor.

Kremlin: Erdoğan ve Putin, Tahran'da tahıl ihracatını görüşecek

 

Tahran'da kritik zirve: Erdoğan, Reisi ile görüştü

 

Tahran'da üçlü zirve

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)