BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemElazığ'da deprem!----

Elazığ'da deprem!

Elazığ'da deprem!
03 Mayıs 2024 - 02:34 www.finansgundem.com

Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası Elazığ Valiliği tarafından herhangi bir olumsuzluğun olmadığı açıklandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 23.57 sıralarında merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 4,0 büyüklüğünde deprem oldu.

Sarsıntı yerin 8.7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Elazığ Valisi Ömer Toraman depremin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Geçmiş olsun. Ekiplerimiz saha taramalarını yapıyorlar. Şu ana kadar intikal eden her hangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır."

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem olduğu bildirildi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 23.57 sıralarında merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 4,0 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı yerin 8.7 kilometre derinliğinde meydana geldi. Elazığ Valisi Ömer Toraman depremin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Geçmiş olsun. Ekiplerimiz saha taramalarını yapıyorlar. Şu ana kadar intikal eden her hangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır."

Hatay'da deprem oldu

 

Akdeniz'de deprem!

 

Muğla'da deprem!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)