BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaUcuz iPhone'u o üretecek----

Ucuz iPhone'u o üretecek

Ucuz iPhone'u o üretecek
30 Mayıs 2013 - 12:02 www.finansgundem.com

Uzun süredir üzerinde tartışılan Apple ucuz iPhone üretecek mi sorusu cevabını buluyor.

FINANSGUNDEM.COM / ÖZEL Apple ucuz iPhone üretecek mi, üretmeyecek mi diye sorgulanırken, Apple’ın bu tartışmanın ötesine geçerek, ucuz iPhone’u kimin üreteceği planlarını yapmaya başladığı haberleri geldi. Samsung’un değişik fiyat ve özelliklerdeki akıllı telefonları ile pazarın büyük bir bölümünü elinde tutması ve daha çok kullanıcıya ulaşması, Apple’ı ucuz iPhone üretmeye mecbur bırakıyor.

Pegatron tarafından imal edileceği idda edilen ucuz iPhone'un kasası
appleinsider.com sitesinin haberinde Apple’ın ucuz iPhone üretimi için Pegatron şirketini görevlendireceği yazılmış. Apple’ın yıllardır en büyük üreticisi konumunda ki Foxconn şirketinin üretim kapasitesinin dolu olması ve iPhone 5’te yaşanan üretim sorunları nedeniyle, Apple yeni çıkaracağı ucuz iPhone’un üretiminde sorun yaşamak istemiyor. appleinsider.com’un haberinde, WSJ kaynakları Pegatron’un ucuz iPhone üretiminde Apple’ın birinci ve en büyük üreticisi olacağı belirtilmiş. Daha öncede iPad mini ve iPhone 4 ve 4S  üretimlerinde Apple tarafından görevlendirilen Pegatron şirketinin bu proje için 40 bin yeni işçi kiralamaya başladığı açıklandı. Ucuz iPhone üretiminin 2013 ikinci yarısında başlaması planlanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)