BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaApple kullanıcıları için bedava----

Apple kullanıcıları için bedava

Apple kullanıcıları için bedava
28 Haziran 2013 - 14:54 www.finansgundem.com

Skype, Apple’ın mobil cihazlarını kullananlar için ücretsiz ve sınırsız imkanı sundu

Skype video mesajlaşma servisini bu ay başında Windows, Mac ve mobil cihaz kullanıcıları için ücretsiz olarak sunmuştu. Şirket şimdi de iOS uygulamasını güncelledi ve Apple’ın mobil cihazlarını kullananlar için ücretsiz ve sınırsız video mesaj gönderme imkanını sundu.
Geçmişte Skype’ın video mesajlaşma servisini mobil ortamda kullanmak için ayda 4.99 dolarlık ücrete sahip olan Skype Premium abonesi olmak gerekiyordu. Buna rağmen iOS kullanıcılarına ücretsiz 20 video mesaj gönderme hakkı tanınmıştı. Dün gelen güncellemeyle birlikte kullanıcılar Premium abonesi olmadan, dolayısıyla ek ücret ödemeden diledikleri kadar görüntülü mesaj gönderebilecek.
Video mesajlaşma özelliğini getiren güncelleme aynı zamanda çeşitli hataları çözüyor, performans açısından da iyileştirmeler getiriyor. Sesli ve görüntülü görüşmelerde, video mesajlara erişimde iyileştirmeler de yenilikler listesinde bulunuyor. Skype’ın en yeni versiyonunun videosunu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)