BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUçakta sosyal mesafe 60 TL'ye satılıyor----

Uçakta sosyal mesafe 60 TL'ye satılıyor

Uçakta sosyal mesafe 60 TL'ye satılıyor
23 Kasım 2020 - 14:56 www.finansgundem.com

THY ve Lufthansa’nın ortak olduğu SunExpress, uçak içinde sosyal mesafeyi parayla satmaya başladı. Sosyal mesafeli yolculuk yapmak isteyen yolcular yanlarındaki orta koltuğu 60 liraya satın alarak boş bıraktırabiliyor.

Pandeminin en çok etkilenen sektörlerinden olan hava yollarında, salgının başladığı ilk dönemde dünya genelinde ölüm vakalarının hızla artması üzerine tüm uçuşlar ülkelerin kapılarını kapatması dolayısıyla durdurulmuştu. Normalleşme sürecinde ise uçaklarda orta koltukların boş bırakılmasının zorunlu hale getirilmesi gündeme gelmişti.

Hava yolu şirketlerinin bu yükün altından kalkamayacağı düşünülerek bu önlem, havacılık otoriteleri tarafından tedbirler listesinden çıkarıldı.

THY ile Lufthansa'nın ortak sahip olduğu SunExpress hava yolu ise bu durumu fırsata çevirdi. Hava yolu şirketi isteyen yolculara yanlarındaki koltuğu ücreti mukabilinde boş bırakma hakkı tanıdı.

YURT DIŞI 39.99 EURO

Şirket, dış hat uçuşlarında 39,99 euro ve iç hat uçuşlarında ise 59,99 TL alt limit ile başlayan fiyatlarla kişinin biletli koltuğunun yanındaki orta koltuğu satıyor. Ortak koltuk rezervasyonu uçuştan 3 gün önceye kadar yapılabiliyor.

İmamoğlu: İstanbul'da ölü sayısı 186

Güneş: Ekonomiyi batırmış bana ekonomiden bahsediyor

İşte 2021'in tatil günleri!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy Kovid-19'u atlattı

Pandemide dijital arkadaşlık bilançoya yansıdı

Kovid-19'dan koruyan burun spreyi üretildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)