BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: İstanbul'da ölü sayısı 186----

İmamoğlu: İstanbul'da ölü sayısı 186

İmamoğlu: İstanbul'da ölü sayısı 186
23 Kasım 2020 - 14:41 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kovid-19 ölüm rakamlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 'İstanbul'da dün akşam bulaşıcı hastalıktan vefat sayısı 186'

Ekrem İmamoğlu, Kovid-19 ölüm rakamlarıyla ilgili, "Dün akşam, bulaşıcı hastalıktan İstanbul’daki vefat sayısı, 186. Ben şimdi ne yapayım yani, susayım mı, yutkunayım mı? Ben, uyuyamadım ki gece. Defin sayımız, 450’lere doğru yürüyor. Yani yetiştiremiyoruz" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, pazartesi günü Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Esnafın Covid-19 önlemleriyle ilgili tepkilerine cevap veren İmamoğlu, şunları kaydetti:

"Eğer pandemiyle ilgili bir daraltma yapıyorlarsa, ben, pandemiyle ilgili alınan her tedbire saygı duyuyorum; açık söyleyeyim. Buna siz de saygı duyun. Bu konuda benim dilimin kemiği yok. Çünkü ben konuşmazsam, ne yapacağım? Mecburum konuşmaya."

Esnafın sorularını yanıtlayan İmamoğlu, İstanbul’daki, "bulaşıcı hastalık" kaynaklı vefatlarla ilgili de söyle konuştu:

"Dün akşam, bulaşıcı hastalıktan İstanbul’daki vefat sayısı, 186. Ben şimdi ne yapayım yani; susayım mı, yutkunayım mı? Ben, uyuyamadım ki gece .Defin sayışımız, 450’lere doğru yürüyor. Yani yetiştiremiyoruz. Normal kasım ayında bizim definimiz, İstanbul’da 202, 190, 180 kişidir. Şu anda 450’ye doğru gidiyor. Bu kadar zor durumdayız. Bunu bilin"

İmamoğlu: Türkiye için açıklanan günlük Kovid-19 ölümlerinin 50 kadar fazlası İstanbul'da
Geçtiğimiz haftalarda İmamoğlu, Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye için açıkladığı günlük Covid-19 ölüm sayısından 50 kadar fazlasının İstanbul'da olduğunu ileri sürmüştü.

İmamoğlu'ndan İstanbul uyarısı: 3 hafta kapatılmalı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)