BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkUBS’ten kovid krizi için bisiklet çözümü----

UBS’ten kovid krizi için bisiklet çözümü

UBS’ten kovid krizi için bisiklet çözümü
17 Eylül 2020 - 14:09 www.finansgundem.com

Çalışanlarını Londra ofisine döndürmeye çalışan İsviçre bankası UBS çalışanlarının müşteri toplantılarına gidebilmesi için 10 yeni katlanabilir bisiklet kullanıma soktu.

FINANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Büyük yatırım bankaları, çalışanları Londra ofislerine geri dönmeye teşvik etmek için çeşitli avantajlar sunarken, UBS yenilikçi bir seçenek ortaya çıkardı: ücretsiz bisikletler.

İsviçre bankası, çalışanların toplu taşıma araçlarına harcadıkları zamanı en aza indirmek amacıyla Londra'daki müşteri toplantılarına katılmak üzere bankacıların kullanabileceği 10 yeni Brompton marka bisikleti kullanıma soktu. Korona virüs kısıtlamalarının azaltılmasıyla birlikte kalabalık metrolara binmek çalışanların ofise dönmek istememesinin önemli bir nedeni olarak üst düzey yöneticiler tarafından gösteriliyor.

Bisikletler, müşteri toplantılarına gitmek için Londra'nın Liverpool Caddesi yakınlarındaki Broadgate merkezindeki personel tarafından rezerve edilebiliyor. Financial News’in haberine göre bu bisikletler UBS’in elektronik ticaret platformu Neo markasıyla süslenecek.

1.100 ila 2.775 sterlin arasında fiyatlandırılan katlanabilir bisikletler Londra trafiğinde oldukça sık kullanılıyor. İnsanlar kalabalıktan kaçınmanın yollarını ararken, salgının ardından da bisiklete olan talebin artması bekleniyor.

UBS, ofise geri dönüş sürecinde rakiplerinin çoğundan daha yavaş adımlar attı. İsviçre bankasında çalışanların %10’undan daha azı ofislere geri dönerken, Citigroup, Goldman Sachs ve JP Morgan gibi Wall Street bankaları Londra ofislerinde çalışanlarının %20’sinden fazlasını bulunduruyor.

Finans çalışanlarının t’ü ofise dönmek istemiyor

 

JPMorgan’da ofise dönüş sonrası korona virüs vakası

 

Finans devlerinden yaratıcı ofise dönüş teşvikleri

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.17 Eylül 2020 14:42

    BABAM SİGORTALI IŞE GİRDİĞINDE BİSIKLET ALMIŞ 26 YIL BİSİKLETLE IŞE GİDİP GELMİŞ BİSİKLETİNİ HEPİMİZ KULLANIRDIK 26 YIL OTOBÜS/DOLMUŞ ILE GIDİP GELSE DÜNYANIN PARASI GIDERDİ SİMDİKI NESİL ÇOK ŞANSSIZ ÇOK SURATLI GİDEN MOTORLU TAŞITLAR YÜZÜNDEN ŞEHİR IÇINDE BISİKLETLE IŞE GİDİP GELMELERİ IMKANSIZ