BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkUBS’in döviz ürünü satışları inceleniyor----

UBS’in döviz ürünü satışları inceleniyor

UBS’in döviz ürünü satışları inceleniyor
09 Şubat 2015 - 10:53 www.finansgundem.com

ABD Adalet Bakanlığı UBS Group AG’nin pazarlamada müşterileri yanıltarak döviz ürünleri satışı yapıp yapmadığı konusunda inceleme başladı

ABD Adalet Bakanlığı UBS Group AG’nin pazarlamada müşterileri yanıltarak yapılandırılmış döviz ürünleri satışı yapıp yapmadığı konusunda soruşturma başlattığı bildirildi. Konu ile ilgili bilgi veren kişiler görüşmelerin gizli olması dolayısıyla isimlerinin açıklanmasını istemediler.

Tetkiki gerçekleştiren yetkililer, son haftalarda UBS çalışanlarına UBS V10 Enhanced FX Carry Stratejisi ile ilgili sorular yönelttiler. ABD Adalet Bakanlığı, döviz piyasasındaki manipülasyon ile ilgili geniş incelemesinin bir parçası olarak bankaların para birimi işlemleri ile ilgili fiyatlandırmaları yanlış yansıtıp yansıtmadığı konusunda odaklanıyor.

V10 ürünü, ABD Adalet Bakanlığı’nın UBS çalışanları ile yaptığı görüşmelerde ilk kez 2013’te gündeme geldi. Soruşturmayı yapan yetkililer ürün üzerindeki komisyonu incelerken bankanın müşterileri temsil ettiği görevlerini kötüye kullanıp kullanmadığını bakıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)