BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTÜROB: Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz----

TÜROB: Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz

TÜROB: Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz
14 Nisan 2019 - 11:37 www.finansgundem.com

TÜROB Başkanı Eresin, "Bir otel yapılacağı zaman kuruldan onay çıksın. Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz" dedi.

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, bazı bölgelere otel yapılmasının doğru olmadığını, bu yatırımlar için bir "onaylama kurulu" oluşturulması gerektiğini söyledi.

Eresin, "Bir onaylama kurulu yapılsın ve kurulda sektörün farklı kesimlerinden temsilciler bulunsun. Bir otel yapılacağı zaman o kuruldan onay çıksın. Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz. Turizm işletmesi olmayan bölgelere yoğunlaşmak lazım" görüşünü dile getirdi.

Sektörde istihdamın önemli bir problem olduğuna da değinen Eresin, bu konuda maddi destekten ziyade, istihdam edecek nitelikte eleman bulamadıklarını, okullarda verilen yabancı dilin daha iyi olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

Bu arada Eresin, bu yıl hem ortalama oda fiyatlarında hem de ortalama doluluklarda yüzde 12-15 artış beklediklerini kaydetti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)