BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans'tan 'tarih'i destek----

Türkiye Finans'tan 'tarih'i destek

Türkiye Finans'tan 'tarih'i destek
08 Temmuz 2013 - 15:18 www.finansgundem.com

Türkiye Finans’ın iletişim desteği verdiği tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, renkli görüntülerle sona erdi

Bu yıl 652'nci kez düzenlenen ata sporumuz tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 7 Temmuz’daki müsabakalarla sona erdi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Ali Gürbüz üst üste üçüncü kez başpehlivan olarak Altın Kemer’in daimi sahibi oldu. Bu yıl Türkiye Finans’ın iletişim desteği verdiği etkinlikler, özel çalışmalarla daha çok insana ulaştı.
Önemli bir kültür mirasını sahiplenmek, geleneksel değerlerimizi korumak ve ata sporumuzun bilinirliğini artırmak hedefiyle yola çıkan Türkiye Finans, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin coşkusunu yaymak amacıyla bilgilendirici filmler hazırladı. Güreşleri sadece Er Meydanı’na gelenlerin değil, Edirne halkının tümünün izleyebilmesi için şehrin önemli meydanlarına dev ekranlar kurdu. Aynı zamanda Kırkpınar festival alanında ilk kez Türkiye’nin her bölgesinden ve yurt dışından gelecek ziyaretçiler için bankacılık hizmeti sundu.
Köklü değerlere önem veren bir kurum olduklarını belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, bu kadim kültürü yaşatmanın önemine yürekten inandıklarını söyledi. Gürerk  “Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne desteğimiz 3 yıl boyunca  sürecek. Ata sporumuzun her yıl artan bir ivmeyle bilinirliğini artırmak arzusundayız. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin 600 yıllık geleneğinin önümüzdeki asırlarda da devam etmesini diliyoruz. Bu doğrultuda pehlivanlarımızı ve Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni desteklemekten onur duyuyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)